nasamo sa suprugom

Romantika na plaži: Ana Gruica Uglešić svima je pokazala kako se slaže s bivšim, a sada trenutak nježnosti sa svojim Boranom

25.08.2022 u 09:17

Bionic
Reading

Prije koji dan splitska glumica i fitness trenerica na Instagramu je objavila prizore s proslave sedmog rođendana njezina sina Marata. Na slavlje je došao i njegov otac, putopisac Hrvoje Šalković, pa su ona i njezin suprug Boran Uglešić pozirali svi zajedno pokazujući kako se svi dobro slažu. Nakon fešte Ana i njezin dragi uhvatili su vremena guštanje na Palmižani

'Mi. Danas.', napisala je kratko Ana Gruica Uglešić i dodala emotikon srca pored fotografije na kojoj strastveno grli i ljubi supruga Borana. Nedavno su zaljubljeni supružnici proslavili 4. godišnjicu braka, a poznata Splićanka nerijetko svima daje do znanja koliko je jaka njezina ljubav sa uglednim psihijatrom. 'Romantika žešća', komentirao je fotografiju Boran, a po komentarima pratitelja vidi se da su ih i ovaj put raznježili.

'Tako ste slatki i dragi', 'Danas i zauvijek', 'Divni', pršte lijepe poruke i emotikoni srca na sve strane i ovaj put. Nekadašnja manekenka uživa punim plućima u životu. Otkako se preselila u Split, sve joj ide od ruke.

'Vrijeme samo za partnere ključ je svega. Ne moraju to biti skupa putovanja. Može biti zajednička jutarnja kava, odlazak na izlet na Plitvice. Kad ljudi izgube volju za njegovanjem zajedničkih trenutaka kao par, onog momenta 'samo nas dvoje', e onda piši propalo', poručila je u nedavnom razgovoru za tportal.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX