ljubav cvjeta

Ana Gruica Uglešić slavi, a suprug joj je uručio posebnu poruku: 'Jer ti si žena za sva vremena'

19.08.2022 u 13:25

Bionic
Reading

I ove godine glumica i trenerica fitnessa na društvenoj mreži je obilježila svoj veliki dan sa suprugom, uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Iznenadio ju je velikim buketom cvijeća s dirljivim riječima

Ana Gruica Uglešić na Instagramu često dijeli fotografije sa suprugom na kojima se vidi da su zaljubljeni kao prvog dana. Sad se pohvalila da je od voljenog muškarca dobila cvijeće. '4.- ta godišnjica braka', napisala je pored dvije fotografije na kojima pozira s buketom i sinom. Mnogi poznati i nepoznati šalju im čestitke i lijepe želje.

Podsjetimo, u bračnu luku sa psihijatrom Boranom Uglešićem Ana je uplovila 20. kolovoza 2018. u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti. Glumica i devet godina stariji liječnik prvi put su zajedno snimljeni u listopadu 2017., nedugo nakon što je ona objavila da više nije zajedno s piscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima sina Ivana Marata.

Nedavno je glumica za Tportal progovorila o tome koju bi suprugovu crtu izvukla kao dominantnu, onu koja ju je posebno privukla njemu.

'Ono što smatram posebnim kod njega je mogućnost da u današnje vrijeme - u kojem je, pogotovo u Dalmaciji, moderno vlastitu ženu, majku svoje djece, obezvrijediti, učiniti budalom ispred zajednice - ima tu snagu, bez kompleksa, prihvatiti me i ispred društva i obitelji kao svog ravnopravnog životnog partnera. Uistinu biti rame uz rame u svim odlukama. Čovjek je koji se ne srami da mu žena ima vlastito mišljenje. Baš zato sam u naša četiri zida pristala mu biti žena čak i u onom najstaromodnijem smislu. Potpuno posvećena obitelji. Patrijarhat koji sam sama odabrala u znak zahvalnosti za ukazano povjerenje i slobodu. Ne zato što moram, nego zato što to želim. To je samo jedna od lepeze kvaliteta kojih ima i kao čovjek i kao liječnik', rekla je tada.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX