pod dojmom je

Ana Gruica Uglešić pozira sa suprugom: 'Kad ostaneš s mužem do dva pričati o baletnoj predstavi'

16.08.2022 u 12:36

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, a danas poznata splitska glumica i fitness trenerica vratila se s odmora iz Italije odakle se javljala zanimljivim razglednicama i 'bilježila' kako sve izgleda. Po povratku u Split, ona i njezin životni partner, ugledni psihijatar Boran Uglešić otišli su na premijeru baleta 'Veliki Gatsby' koji je na njih očito ostavio dubok dojam

Još do prije koji dan Ana Gruica Uglešić se hvalila svojim savršenim ljetovanjem i pokazivala kako je sportski aktivna na odmoru. Nakon dolaska u svoj rodni grad nastavila je uživati u večernjim izlascima sa suprugom, a zadnji izlazak ostavio je na njih poseban utisak.

'Svjetska premijera u našem malom gradu! Ta muzika, ambijent, kostimi, koreografija, strast, tehnika igre, energija...', stoji među ostalim u njezinoj objavi na Instagramu. U duhu modne održivosti i ekološke osviještenosti, za premijeru na Splitskom ljetu odlučila je reciklirati kreaciju iz vlastitog ormara, onu s kojom je ukrala pozornost prošle godine na Splitskom festivalu.

'Završila sam s fazom borbe i dokazivanja tko sam i što sam. Iz svoje kože ne mogu. Mogu samo učiniti da bude više preplanula. Sad sam već u fazi kad zezam ljude. Igram se. To me zabavlja', izjavila je splitska glumica i fitness trenericanedavno za tportal.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX