BAJKOVITA DESTINACIJA

Nešto posve drukčije: Dok se većina Hrvata odmara na Jadranu, Ana Gruica Uglešić potražila je osvježenje u susjedstvu

10.08.2022 u 18:57

Bionic
Reading

Splićanka Ana Gruica Uglešić sa svojim se suprugom Boranom Uglešićem, uglednim psihijatrom, ovih se dana odmara u bajkovitoj destinaciji u našem susjedstvu

Bijeg od vrućina, lijepa glumica i njezin suprug pronašli su u Merano, gradu na sjeveru Italije kamo su se uputili nakon posjeta romantičnoj Firenzi.

Merano se nalazi u talijanskoj pokrajini Trentino-Južni Tirol, a to je mjesto poznato i po prelijepoj prirodi i zanimljivim prizorima.

Ova bajkovita destinacija, gdje se mogu vidjeti i dvorci i prekrasno uređeni parkovi, nekoć je privlačila i poznate književnike poput Franza Kafke, a lijepa priroda osvojila je i Anu.

Atraktivna Splićanka na svojem je Instagram profilu pokazala kako provodi vrijeme u talijanskim planinama, a vrlo brzo je skupila bezbrojne lajkove.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX

Na jednoj od fotografija pokazala je i da je u top formi odjenuvši kratke hlačice koje su u prvi plan istaknule zategnute i preplanule noge.

'Planinarenje', napisala je Ana pored fotografije na kojoj pozira u sportskom izdanju.

Inače, lijepa Splićanka nedavno je brojne pratitelje oduševila u trendi kupaćem kostimu s potpisom Norme Kamali u bijeloj boji kakav nosi i Jennifer Lopez, ali i Nevena Rendeli. 

U ranijem intervjuu za tportal, Ana je otkrila da je zaljubljena u putovanja.

'Kultura, gastronomija, običaji drugih ljudi, standard, hortikultura drugih gradova ono su što me zanima i ispunjava. Tražim nezaboravne momente kojih ću se sjećati pod stare dane. Ljudi ionako ne pamte stvari koje su kupili, nego kako su se negdje osjećali. Znam da zvuči filozofski ili romantičarski, ali upravo to je ono što me zanima na putovanjima', rekla je tada.