uživaju na jahti

Prizor kakav se rijetko viđa: Kraljica Maxima uskočila u bikini i bezbrižno se prepustila ljetnim radostima

22.08.2020 u 19:19

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima u društvu supruga, kralja Willema-Alexandera, ljetni odmor provodi u Grčkoj, na Mikonosu gdje uživaju u kupanju, šetnjama i plovidbi jahtom

Kraljica Maxima, rodom Argentinka, ljetne dane u društvu supruga provodi na grčkom Mikonosu. Kraljevski par odmara na jahti, a 49-godišnja Maxima uskočila je u bikini s gornjim bandeau dijelom, bez naramenica. Uživala je u kupanju, dok je suprug radije boravio na jahti, no zato joj je džentlmenski pomogao da iziđe iz mora što ih je, očito, još i dobro zabavilo.

Nizozemska kraljevski par upozna se 1999, a u braku su od 2002. i imaju tri kćeri. Kralj Willem-Alexander 2013. zasjeo je na tron i tako postao prvi muškarac na nizozemskom tronu od 1890. godine te s 46 godina i najmlađi europski kralj. Njegova strast su zrakoplovi, a zahvaljujući pilotskoj dozvoli više od 20 godina bar dvaput mjesečno kao kopilot upravljao je KLM-ovim zrakoplovima, doduše u tajnosti jer se kao kopilot nije morao predstavljati putnicima.

Pilotiranje mu je hobi koji ga, kako kaže, opušta nakon kraljevskih dužnosti i omogućuje mu da se fokusira na nešto sasvim drugo. U mladosti je volio tulumaraiti i zabavljati se, a smirio se nakon što je upoznao uspješnu poslovnu mladu ženu iz Argentine Máximu Zorreguietu Cerruti.

  • +6
Kraljica Maxima u bikiniju Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

‘Zaljubio sam se u ovakvu Maximu kakvu vidite - spontanu, zanimljivu, dobru. Nije nam uvijek bilo lako, niti će uvijek biti, no nadam se da će uvijek ostati osoba ista kakva je danas', rekao je jednom prilikom nizozemski kralj. Strastvena Latina ne krije da njenim žilama teče vrela krv i za sebe kaže 'Ja sam Latina i to ću uvijek biti. Ja plešem, pjevam i uvijek ću plesati i pjevati’.

Uvijek nasmijana kraljica omiljena je među nizozemskim narodom, čak i više od kralja.