ODVAŽNO IZDANJE

Lijepa kraljica u ružičastom od glave do pete izgleda kao elegantna verzija plavuše s Harvarda

15.07.2020 u 17:05

Bionic
Reading

Kraljica Maxima od Nizozemske prisustvovala je dodjeli nagrada Orange Apple u Hilversumu, a od trenutka kada je izašla iz automobila sve oči bile su uprte samo u nju. Od glave do pete u ružičastom lijepa kraljica još jednom je svima dala do znanja da se ne boji jarkih boja koje su s godinama postale njen zaštitni znak

Nizozemska kraljica Maxima, koja se dugo godina borila da stekne naklonost naroda, danas je voljena i cijenjena više i od njezina supruga i kralja Willema-Alexandera. Osim svojom vedrom naravi i mudrim potezima, Maxima je pomno krojila sliku o sebi i uz pomoć odjeće.

Umjesto da bira konzervativne haljine kakve smo navikli viđati na kraljevskim damama, 49-godišnja Argentinka koja je zbog ljubavi za sobom ostavila život u New Yorku, redovito možemo vidjeti u vrlo modernim i odvažnim odjevnim kombinacijama - poslovnim odijelima, haljinama bez rukava i općenito odjeći jarkih boja i efektnih uzoraka.

Upravo su boje i uzorci s godinama postali njen zaštitni znak kojim je željela poslati poruku da je drugačija od drugih i da se ne boji istaknuti u masi. Za nju je moda zaista igra i možda baš zato je obožavaju i modni kritičari koji je nazivaju najbolje odjevenom kraljicom.

  • +6
Kraljica Maxima od Nizozemske Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ni ovog puta Maxima se nije odrekla jarkih boja. Na dodjelu nagrada u Hilversumu Maxima je stigla odjevena u jarko ružičastu od glave do pete. Prozračnu bluzu i hlače šireg kroja lijepa Latina je uskladila s nude štiklama, bisernom oglicom s detaljem cvijeta i pripadajućim naušnicama u obliku cvijetova.

Maxima i Willem-Alexander vjenčali su se 2. veljače 2002. godine, a samo 16 mjeseci nakon vjenčanja presretna Maxima je objavila kako očekuju prvo dijete. Princeza Catharina-Amalia rođena je 7. prosinca 2003., a u lipnju 2005. stigla je i princeza Alexia Juliana. Treća kćerkica, princeza Ariane, upotpunila je njihovu obitelj u travnju 2007.