GODINAMA NISU PRIČALI

Preminuo otac pjevačice Adele: Do smrti nije uspio izgladiti odnos sa slavnom kćeri

11.05.2021 u 09:47

Bionic
Reading

Mark Evans, koji godinama nije razgovarao sa svojom kćeri, multimilijunašicom Adele, preminuo je u 57. godini, javljaju britanski mediji

Izvor The Suna otkriva kako Mark Evans do svog kraja nije uspio izgladiti odnose s kćeri, unatoč pokušajima da se stvari poprave.

Zahlađenje njihovog odnosa dogodilo se 2011. godine kada je Evans, koji je napustio pjevačicu dok je bila još dijete, u jednom intervjuu tvrdio da Adele teško pronalazi ljubav zbog svojih problema s napuštanjem.

Evans je 2013. godine otkrio da boluje od raka crijeva, a u intervjuu te godine rekao je da nakon godina u kojima nije razgovarao s Adele, samo želi svoju kćer natrag.

Prije dvije godine je priznao da je svojoj kćeri bio loš otac tijekom odrastanja.

'Svakog sam dana pio dvije litre votke i sedam ili osam pinti piva. Pio sam tako oko tri godine. Samo Bog zna kako sam to preživio', rekao je Evans i dodao da je bio vrlo posramljen zbog onoga što je postao.

Živio je u maloj iznajmljenoj kući u Bridgenu u Južnom Walesu i zarađivao između 50 i 100 funti dnevno kao dostavni vozač, navodi The Sun i citira njegovog prijatelja koji kaže kako je Evansu bilo slomljeno srce zbog narušenih odnosa s Adele te da je samo želio biti normalan djed njenoj djeci.

'Zapravo nema život, on samo postoji. Nekad je bio vodoinstalater, ali se prebacio na vožnju', otkrio je.

  • +6
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

U intervjuu zbog kojeg je došlo do zahlađenja odnosa, Evans je preuzeo potpunu odgovornost za svoje očinske propuste. Adele je napustio kad su joj bile tri godine i ostvio njenu majku Penny Adkins da je sama podiže.

Unatoč prekidu veze s Penny, ostao je blizak s Adele, koje je školske praznike provodila u Walesu s bakom i djedom Rose i Johnom Evansom, te sa svojim polubratom Cameronom.

Međutim, priznao je da je izgubio vezu sa svojom kćeri kad je zbog doživljenog sloma nakon očeve smrti 1999. godine i kraha veze krenula njegova duga bitka s alkoholizmom.

Evans je otkrio i kako je svojoj kćeri svakog mjeseca bezuspješno slao pisma te da se nikad neće prestati nadati da će upoznat svog unuka.

'Ne može biti u nedoumici da je želim vidjeti, otkriti što nije u redu i pokazati joj da želim i trebam igrati neku ulogu u njenom životu, osim gspodina 'lošeg oca'', rekao je Evans i dodao kako je kćer očito protiv njega, a on se osjeća nemoćnim promijeniti njeno mišljenje.