33. ROĐENDAN

Nakon podužeg izbivanja s društvenih mreža oglasila se i Adele, a razlog je i više nego važan

05.05.2021 u 23:11

Bionic
Reading

Iako se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, posebice otkako je izgubila kilograme i izgleda bolje no ikada, britanska pjevačica odlučila je sa svojim vjernim obožavateljima, kojih samo na Instagramu ima 39.2 milijuna, podijeliti nekoliko novih fotografija, a sve povodom posebnog dana

Od kraja siječnja, kada je fotografijom naslovnice svog albuma '21' obilježila desetu godišnjicu izlaska istog, Adele na svom Instagram profilu nije objavljivala ništa. Sve do danas, kada je odlučila podijeliti čak tri nove fotografije sa svojim obožavateljima, a sve kako bi obilježila svoj 33. rođendan. Uz to je napisala: 'Thirty FREE.'

Na prvoj, crno-bijeloj fotografiji pjevačica raspuštene kose i nasmijana gleda u nekoga, a u oko upada tetovaža Saturna, napravljena u čast njezinog sina Angela. Na drugoj je u moru i širi ruke u zrak, odijevena u šareni kupaći kostim dugih rukava, dok je pogled sakrila iza sunčanih naočala i široko se smije.

No, mnogima je najpozitivnija i najdraža treća fotografija u kojoj je uhvaćena dok pleše u tie dye haljini. Riječ je o crno-bijeloj haljini s dijelovima u boji burgundca, spuštenih ramena, koji potpisuje Altuzarra, i čija je cijena više od 18 tisuća kuna.

Tri fotografije su u samo četiri sata od objave prikupile više od 4 milijuna lajkova, a čestitke se samo nižu. Svoju čestitku, s nizom fotografija iz prošlih vremena na svom je Instagram profilu ostavio njezin prijatelj, vizažist Michael Ashton, kao i njezin najbolji prijatelj Paul Drayton.

  • +6
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia