POZNATI DETALJI RAZVODA

Adele i bivši suprug postigli dogovor oko skrbništva nad sinom, ali i podjele bogatstva od oko 1,2 milijarde kuna

11.03.2021 u 12:11

Bionic
Reading

Nakon pet godina, brak 32-godišnje pjevačice Adele i 46-godišnjeg biznismena Simona Koneckija i službeno je okončan. Bivši supružnici usuglasili su detalje razvoda prema kojima će imati zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad 8-godišnjim sinom Angelom, a pjevačica bivšem suprugu neće plaćati alimentaciju

Prema sudskoj presudi datiranoj na 4. ožujka, a koju je TMZ objavio u srijedu, 'obje stranke odriču se prava tražiti ili dobiti bilo kakvu potporu za supružnike od druge strane'.

U dokumentima se također navodi kako su detalji o uzdržavanju Adelinog i Simonovog djeteta dani u odvojenoj sudskoj presudi koja nije dostupna javnosti.

Objavljeno je i kako je veći dio Adeline nagodbe o razvodu bio povjerljiv, pa nije bilo poznato je li pjevačica isplatila bivšeg supruga, no poznato je da se par odlučio sve probleme pokušati riješiti bez sudske parnice.

Odluku o razdvajanju bivši je par objavio u travnju 2019. godine, a Adele je pet mjeseci kasnije predala papire za razvod. Sud u LA-u je u travnju 2020. odobrio Adelin zahtjev da podatke o razvodu drži privatnim.

U siječnju ove godine pojavili su se navodi da je pjevačica tijekom razvoda od Simona bila prisiljena koristiti usluge posrednika u podijeli bogatstva od 140 milijuna funti (1,2 milijarde kuna).

Pjevačica je navodno tražila pomoć oko sastavljanja uvjeta svoje nagodbe, koja je konačno podnesena ranije tog mjeseca, dvije godine nakon njenog razlaza od izvršnog direktora dobrotvorne organizacije.

Više izvora reklo je tada za The Sun da su unatoč prvotno prijateljski nastorjenom prekidu, Adele i Simon morali koristiti posrednike za dogovaranje određenih uvjeta nagodbe.

Smatra se da je nakon dogovora o zajedničkom skrbništvu nad sinom, većina nesuglasica proizašla iz podjele njezinog bogatstva vrijednog 140 milijuna funti.

  • +10
Adele, Simon Konecki Izvor: Profimedia / Autor: FameFlynet.uk.com / Splash / Profimedia

'Jasno su si međusobno dali do znanja da ne žele odvjetnike, ali postupak svejedno nije bio baš jednostavan. Prioritet im je bio pravilno postupanje prema sinu Angelu. Prvo oko čega su se dogovorili bila je podjela skrbništva, a otada su usredotočeni na pravednu podjelu ostatka njihovih bračnih financija. Srećom, uspjeli su to postići bez eksplozivnog javnog sudskog postupka, kleveta i skandaloznih izjava jedno o drugome, a to im pruža najbolje moguće šanse da ostanu u dobrim odnosima i u budućnosti', rekao je izvor.

Unatoč Adelinom enormnom bogatstvu, koja je samo od tantijema zarađivala 73 tisuće funti dnevno, upućeni su tvrdili da to nikad neće postati kamen spoticanja u njihovom razvodu.

Iako daleko od Adele, i Simon se pobrinuo za vlastiti imetak i navodno raspolaže s 2 milijuna funti, a par prije vjenčanja nije potpisivao predbračni ugovor.

'Simon nije takav. Nakon ulaganja u vlastito brokersko udruženje, Simon zarađuje vlastiti novac. Njegova je jedina briga da on i Adele ostanu najbolji mogući roditelji svom Angelu', rekao je dobro upućeni izvor, otkrivajući svojevreno kako par svakako želi izbjeći gadan razvod u 'holivudskom stilu' koji bi se razvlačio godinama.