ZAISTA ZRAČI

Nakon dugo vremena: Adele se pojavila u javnosti i izgleda bolje no ikada

27.04.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Mjeseci su prošli otkako smo posljednji puta imali priliku vidjeti britansku pjevačicu Adele, koja je posljednjih godina svoj život preselila u Los Angeles. Upravo tamo, nakon dodjela ovogodišnjih Oscara, održala se i zabava, kojem je prisustvovala i ona sama

Dobro raspoložena, Adele je pjevala i plesala cijelu noć sa svojim poznatim prijateljima na zabavi koja je održana nakon ovogodišnje dodjele Oscara.

Slavnu britansku pjevačicu nismo imali prilike vidjeti mjesecima, a ono što se da zaključiti iz fotografije koju je njezina prijateljica, glumica Amber Chardae Robinson, objavila na svom Instagram Storyju, izgleda bolje no ikada.

Dvije prijateljice snimile su selfie, obje našminkane i dobro raspoložene, a tu fotografiju jedva su dočekali njezini obožavatelji, s kojima posljednjih godina informacije dijeli na kapaljku.

Ono što se da zaključiti je da britanska pjevačica, i nakon službenog razvoda od Simona Koneckog, s kojim ima sina, i dalje itekako pazi na svoj izgled i drži se svoje nove figure, trudeći se itekako da se ponovno ne nađe u borbi s viškom kilograma.

  • +6
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia