IVANA KNOLL

Ponovno podiže temperaturu: Naša najpoznatija navijačica puni baterije u poznatoj destinaciji

29.12.2022 u 19:28

Bionic
Reading

Ivana Knoll, najpoznatija navijačica Vatrenih, nakon što je postala planetarno slavna zahvaljujući Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru i stekla nevjerojatnih 3.6 milijuna pratitelja, uputila se preko oceana

Manekenka i predstavnica dijaspore za 2016. na Izboru za Miss, odjevena u prepoznatljive kreacije s crveno-bijelim kockicama bila je bez sumnje među najzapažnijim navijačicama u Katru.

Ivana se trenutačno nalazi u SAD-u gdje je prvo uživala u obilasku New Yorka koji u ovo doba godine izgleda bajkovito, a sad je svojim brojnim pratiteljima pokazala gdje puni baterije.

Tamnokosa navijačica ovih dana uživa u omiljenoj turističčkoj destinaciji Miamiju gdje je snimila zavodljivu fotografiju na kojoj vozi jet ski istaknuvši svoje obline u bikiniju koji malo toga ostavlja mašti.

Ni ne čudi da je u samo nekoliko sati Ivana zaradila bezbroj lajkova.

  • +5
Ivana Knoll Izvor: Profimedia / Autor: Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedavno je pak u videu koji je snimila otkrila da ni sama ne može vjerovati koliko je ljudi prati.

'Ovo je po meni najbolje SP nadmašilo je i ono u Brazilu i Rusiji', rekla je za SP u Katru i najavila dolazak na iduće Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Između ostalog otkrila je i da joj je Luka Modrić najdraži nogometaš, a iz 'mlađe generacije' pohvalila je Kyliana Mbappéa.

Također je priznala da ne voli mršave djevojke, pa joj je bujna Kylie Jenner draža od mršavice, manekenske zvijezde Belle Hadid.

Dotaknula se i omiljene hrane te rekla da obožava janjetinu, a voli i pizzu i burek. Obožavatelje je zanimalo 'kada će novi silikoni?'. 'Ja imam samo silikonsku masku za mobitel. Ne znam o čemu pričate', poručila je i istaknula da punije usne ima na majku: 'Sve je na meni prirodno!'