MICHELLE OBAMA

Promotivna turneja poput modne revije: Bivša prva dama ne prestaje servirati efektna izdanja

29.12.2022 u 12:58

Bionic
Reading

Povodom promotivne turneje svoje druge knjige ‘The Light We Carry’, bivša prva dama Michelle Obama nastavlja impresionirati odjevnim kombinacijama koje su jedna ljepša od druge

Nakon uspjeha memoara ‘Becoming’ kroz koje prepričava svoje putovanje i kako je uspjela pronaći svoj put, Michelle Obama odlučila je ponoviti isto s drugom knjigom ‘The Light We Carry’.

U ovoj knjizi objavljenoj 15. studenog, supruga Baracka Obame pripovijeda o svom djetinjstvu i životu prve dame Sjedinjenih Država, ali i važnosti samoprihvaćanja i ljubavi prema sebi. S objavom nove knjige započela je i njezina promotivna turneja na kojoj bivša prva dama briljira u izdanjima stvorenim od trendovskih komada sa dizajnerskim potpisom.

Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Otkako je objavila novu knjigu, Michelle Obama definitivno se etablirala kao slavna dama čija se modna izdanja isplati pratiti.

U Atlanti je usvojila potpuno kožni look u kompletu Palmer Harding, koji se sastoji od lepršavih hlača s crnom kožnom biciklističkom jaknom, koju je povezala s odgovarajućim gležnjačama na petu brenda Stuart Weitzman. U Chicagu je oduševila u bordo kombinezonu s bijelim šavovima Stelle McCartney. Što se drugih komada tiče, nosila je čizme u istoj boji, također s potpisom Stuarta Weitzmana, a kao dodatke zlatne naušnice ringove s potpisom Jennifer Fisher.

U Los Angelesu darovala je deja-vu efekt u monokromnom izgledu bijele boje, koji snažno podsjeća na njezina izdanja u ulozi prve dame Amerike. Da bi postigla navedeni efekt odjenula je sako s pripijenim topom kojeg je ugurala u satenske kargo hlače. Ovu kombinaciju, poput odabranih tenisica, potpisuje modna kuća Balmain, a uz takav izgled nemoguće je da supruga Baracka Obame prođe nezapaženo.

Za efektna izdanja bivše prve dame na promotivnoj turneji pobrinula se američka stilistica Meredith Lee, a ovo su još neka od njih.