OD ANONIMKE DO 'ZVijezde'

Ivana Knoll brutalno iskrena: 'Sve je na meni prirodno'

21.12.2022 u 08:49

Bionic
Reading

Manekenka i predstavnica dijaspore za 2016. na Izboru za Miss, snimila je video u kojem je progovorila o svemu - iskustvu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, o blagdanima, broju pratitelja koji se povećao tijekom njezinog boravka u Dohi, koji radnoj vizi za SAD, najdražem nogometašu, a i o mršavim djevojkama, udaji i estetskim zahvatima

Ivana Knoll tvrdi da nije dobila nikakve kazne zbog svog provokativnog načina odijevanja te da su svi bili jako ljubazni prema njoj.

'Nisam imala nikakvih problema. Sve je bilo dopušteno. Brojni su mi prilazili i htjeli se fotografirati sa mnom. Nisam bila uhićena. Nisam morala napustiti stadion. Video na kojem pričam sa zaštitarom je bio izrezan. Prije svake utakmice fotografi su me fotografirali. Taj put sam ostala nešto duže. Zaštitar mi je došao samo reći da je vrijeme da odem na svoje mjesto. Nitko me nije htio izbaciti sa stadiona', ispričala je.

Ne može vjerovati da je toliko ljudi prati. 'Ovo je po meni najbolje SP nadmašilo je i ono u Brazilu i Rusiji', priznala je i već najavila dolazak na iduće Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Otkrila je i da joj je Luka Modrić najdraži nogometaš, a iz 'mlađe generacije' pohvalila je Kyliana Mbappéa. Također je priznala da ne voli mršave djevojke, pa joj je Kylie Jenner draža od Belle Hadid.

Dotaknula se i omiljene hrane te rekla da obožava janjetinu, a voli i pizzu i burek. Knoll smatra da je premlada za udaju, a neizbježno je bilo i pitanje na temu plastičnih operacija. Obožavatelje je zanimalo 'kada će novi silikoni?'. 'Ja imam samo silikonsku masku za mobitel. Ne znam o čemu pričate', poručila je i istaknula da punije usne ima na majku: 'Sve je na meni prirodno!'

  • +5
Ivana Knoll Izvor: Profimedia / Autor: Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia