DOMIŠLJATA PJEVAČICA

Nives Celzijus otkrila nam je svoju taktiku za kupovanje božićnih darova

18.12.2018 u 16:42

Bionic
Reading

Blagdansko raspoloženje zavladalo je gradom, a mnogi su već počeli obavljati i tradicionalno kupovanje poklona. Jedna od onih koja takve zadatke radi u zadnji čas je i naša pjevačica Nives Celzijus koja nam je otkrila svoju taktiku za što uspješniju kupovinu

Na sinoćnjem predstavljanju prvog albuma Franke Batelić pojavili su se brojni kolege s estrade kako bi je podržali u tom novom koraku u karijeri. Našla se tu i Nives Celzijus koja je s nama porazgovarala o nadolazećim blagdanima.

Za tportal je otkrila koliko se veseli Božiću koji će provesti zajedno s obitelji, prijateljima i dragim ljudima.

  • +10
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'To su rijetki dani kada svi se izorganiziramo i nađemo skupa. Onda je to zajedničko kuhanje, pjevanje i otvaranje poklona. Cjelodnevna zabava', rekla je Nives te priznala da još nije uhvatila vremena kupiti bližnjima darove.

'Poklone još nisam stigla kupiti to će vjerojatno biti zadnji čas jer je kao i svim mojim kolegama ludnica u prosincu zbog angažmana. Budem ih kupila u jednom trenutku, a ako ništa drugo napravit ću popis i poslati mamu da to obavi', kazala je u nastavku atraktivna pjevačica koja najviše truda uloži oko biranja poklona za svoju dječicu.