BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Ovog četvrtka vrijedne poklone donose vam Uber, Emobile.hr, ClueGo Escape Room Zadar, Pickbox, Vježbaonica i Indigo knjiga

19.12.2019 u 15:18

Bionic
Reading

Pronađite nagradno pitanje u članku i uključite se u blagdansku čaroliju tportala

Uber poklanja kodove za vožnje. Blagdanski ugođaj ispunio je ulice gradova diljem Hrvatske, a nema sumnje kako će bogata ponuda događaja tijekom prosinca na ulice privući brojne građane. Advent je razdoblje tijekom kojeg su prometne gužve prilično učestale i zato će Uber jednom čitatelju pokloniti kod za vožnju u vrijednosti 2X po 50 HRK. Ovogodišnja novost je da, osim standardne UberX usluge, možete odabrati i Uber Comfort. Usluga omogućuje odabir vozila više klase i mogućnost odabira temperature u vozilu i isticanja želje za šutnjom ili razgovorom s vozačem. Zaboravite na frustracije prilikom traženja parkinga, kruženje gradom i brigu o tome tko će voziti kući kada s prijateljima nazdravite za još jednu uspješnu godinu. Sačuvajte vrijeme za druženje s najmilijima.

Emobile.hr vam poklanja Marley in ear - Smile Jamaica Bluetooth slušalice (Proizvođač: House of Marley). Smile Jamaica wireless slušalice su izrađene od FSC® certificiranog drveta i aluminijskog kućišta koje se može reciklirati. Imaju mogućnost povezivanja putem Bluetootha, a u reprodukciji glazbe možete uživati neprekidno do 8 sati. Zahvaljujući posebnom dizajnu, izoliraju buku iz okoline pa se možete potpuno prepustiti svojim omiljenim pjesmama. Imaju bežično upravljanje s tri tipke, ugrađeni mikrofon za handsfree telefoniranje i zaštitu od znojenja (IPX4).

U suradnji s Turkish Airlinesom i Turističkom zajednicom Sejšela tportal jednog od vas daruje petodnevnim putovanjem na Sejšele za dvoje. Netko od vas osvojit će u potpunosti organizirani put na Sejšele koji uključuje dvije avionske karte, prijevoz do hotela, smještaj za dvoje na bazi pet noćenja s doručkom u dva luksuzna hotela na dva otoka i privatne ture s vodičem koji će vas upoznati s ovom idiličnom otočnom državom koja iz godine u godinu privlači turiste iz cijelog svijeta. Nagradni natječaj ovog puta će se odvijati na Instagramu, a sve što trebate učiniti jest zapratiti našu Instagram stranicu @tportal.hr i na svom Instagram profilu objaviti fotografiju kojom ćete nam dočarati što planirate raditi i kako se planirate provoditi na Sejšelima. Primjerice, uslikajte sebe i osobu koju planirate povesti sa sobom na putovanje kako ispijate koktele na snijegom prekrivenoj terasi dok zamišljate kako se sunčate na nekoj od čuvenih sejšelskih plaža. Ili nam pošaljite fotografiju vašeg zadnjeg putovanja i dočarajte jedinstvenu atmosferu otkrivanja novih destinacija. Ne zaboravite u opisu objavljene fotografije ispisati heštegove: #volimputovati #seychellesislands #visitseychelles #widenyourworld #turkishairlines i #tportal te otključati vaš Instagram profil kako bi on bio vidljiv svima te kako bismo samim time vašu fotografiju mogli uzeti u obzir prilikom odabira pobjednika. Desetodnevni nagradni natječaj počinje 9. prosinca i traje sve do 19. prosinca, nakon čega sturčni stožer odabire najkreativniju fotografiju čiji vlasnik osvaja ovo vrijedno putovanje. Nagradni natječaj potražite OVDJE.

Advent je vrijeme darivanja! ClueGo Escape Room Zadar daruje vam poklon bon za 4 igrača u vrijednosti 400kn za nezaboravnu escape room avanturu. Escape room je zabavna igra u kojoj ste vi u glavnoj ulozi. Unutar zadanog vremena, zajedno sa svojim timom, morate izvršiti misiju, pronaći izlaz i pobjeći. U ClueGo Escape Room Zadar imate priliku promijeniti povijest i spasiti Zadar od Križara. Skriveni predmeti, tragovi, lokoti i šifre stoje na putu do vašeg cilja. Možete li otkriti tragove, pronaći šifre i otključati lokote kako biste spasili Zadar? Igra s kojom vas ClueGo Escape Room Zadar nagrađuje – 'ANNO 1202.' odvija se u srednjem vijeku, autentične je scenografije i mistične atmosfere. Godina je 1202. i Križari su pred vratima Zadra, te prijete da će opljačkati i opustošiti cijeli grad. Osim ako im date što žele, a traže da ih se plati u čistom zlatu. Vremena je malo i zidine neće još dugo izdržati… Uvod je to u ovu jedinstvenu escape room pustolovinu. Jeste li spremni ukrasti zlato i spasiti grad? Odvažite se probati nešto novo i drugačije. Doživite nezaboravno escape room iskustvo sa ekipom, zakoračite natrag u srednji vijek i promjenite povijest...

Pickbox NOW poklanja vaučer za Pickbox NOW videopaket koji će uključivati sav sadržaj na 3 mjeseca. Upotpunite blagdansku atmosferu i iščekivanje Božića uz MAXtv To Go I Pickbox NOW! MAXtv To Go nudi zabavu za cijelu obitelj uz filmske, dječje, dokumentarne I glazbene kanale. Uživajte u hit serijama, ekskluzivnim premijerama i filmskim klasicima uz Pickbox NOW videopaket na pretplatu jer ovih blagdana donosimo mnoštvo božićnih filmova za cijelu obitelj! Uz uslugu Snimalica nema više propuštenog sadržaja - počnite odmah gledati sadržaj ispočetka ili snimite željeni TV sadržaj i naknadno ga pogledajte.

Vježbaonica jednom dobitniku poklanja Full makeover by Vježbaonica. Darujemo dijagnostički sat, tretman ili masažu (ovisno što vam treba prema dijagnostici) te mjesec dana vježbanja na nekom od programa prema DI. Unutar paketa je i besplatno nutricionističko mjerenje, savjet našeg nutricionista oko plana prehrane te jedno individualno savjetovanje s trenerom osobnog razvoja, Miroslav Skender. Ako želite vježbati pametnije i bolje, javite nam se putem Facebook ili Web stranice Vježbaonice!

Poklanjamo Xiaomi Redmi Note 8 Pro i romobil Xiaomi M365. Redmi Note 8 pro dolazi u paketu s izvrsnom cijenom, gaming procesorom, velikim kapacitetom baterije. Na njegovoj poleđini nalaze se četiri stražnje kamere i čitač otiska prsta. Glavna kamera ima nevjerojatnih 64 MP, a dolazi s potpisom kompanije Samsung. Makro kamera omogućuje makro zumiranje, te iz blizine može prikazati sve nevjerojatne detalje. Moćne kamere snimaju fotografije u ultra visokoj rezoluciji, a imaju mogućnost snimanja videa u visokih 4K. Prednju kameru krasni 20 MP koja je obogaćena Al tehnologijom. Za savršene selfie fotografije u svakom trenutku tu je bokeh efekt koji omogućava zamućivanje pozadine, a krajnji rezultat su profesionalne fotografije. Redmi Note 8 Pro će odgovarati svakom gameru. Njegov Helio G90T omogućava pokretanje video igara visokog intenziteta. Što je najzanimljivije kod ovog uređaja je to da ima tekuće hlađenje. Tekuće hlađenje čuva procesor od velikog zagrijava i to je razlog zašto možete igrati video igre više od 10 sati. Osim savršenog procesora tu je i savršena baterija. Koja omogućava potpuno uživanje u video igrama preko 10 sati bez potrebe za punjenjem. U prodajom paketu zajedno s njim dolazi punjač od 18 W koji u rekordnih 2 sata može napuniti bateriju do 100%. Xiaomi M365 – odličan način za izbjegavanje gradske gužve. Njegov moderan dizajn i tamno-siva boja s crvenim detaljima nikoga ne stavlja ravnodušnim. Romobil je lagan i prenosiv, a preklapa se u 3 sekunde. Izrađen je od kombinacije metala i polikarbonata, a teži 12,5 kilograma. Ide brzinom od 25 km/h, a pokreće ga baterija snage od 1865 mAh. Baterija se može napuniti na maksimalnih 100% u roku od 4-5 sati. Može podnijeti osobu težine od 100 kg. Romobil ima mogućnost da se preko Bluetootha spoji s vašim pametnim telefonom. Nagradni natječaj potražite OVDJE.

Indigo knjiga poklanja dva primjerka knjige Izgubljena noć - Andrea Bartz. Savršen psihološki triler za ljubitelje romana Djevojka u vlaku i Nestala. Bestseler prema kojem se snima tv serija u produkciji Mile Kunis. Što se zaista dogodilo one noći kad je Edie umrla? Godine 2009. Edie je bila vladarica hipsterske elite New Yorka. Njezin nesputan duh i karizmatična osobnost činili su je najsjajnijom zvijezdom grupe mladih diplomaca koji su živjeli u loftovima u umjetničkoj četvrti Brooklyna. Raspojasani tulumi, odlasci na gaže i snovi o umjetnosti bili su njihov svijet, dekadentan život njihov potpis. Jedne takve raskalašene noći Edie je umrla. Uz njezino tijelo pronađeno je kratko oproštajno pismo. Šok i tuga rasuli su grupu prijatelja i era zajedništva i ludih tuluma naglo je završila. Deset godina poslije Lindsay, nekoć Ediena najbolja prijateljica, otkriva uznemirujuću videosnimku iz one noći kad je Edie umrla i pita se je li Edie zapravo ubijena. I još gore – snimka ukazuje na to da bi Lindsay i sama u to mogla bila upletena. Izgubljena noć vješto je napisan psihološki triler, ali i više od toga. Ona je i lirično putovanje u mračne kutke sjećanja i ljudske psihe, kao i portret života mladih ljudi u New Yorku u životnom razdoblju kad se osjećaju nedodirljivo i nepobjedivo, s mnogim mogućnostima pred sobom. 'Ako ste se ikad probudili ne sjećajući se onoga što se dogodilo prošle noći i zatim opet sve to ponovili… eh, ovo je prava knjiga za vas.' – Caroline Kepnes, autorica bestselera Ti. 'Jako mi se svidio ovaj zaista kul triler koji čitatelja vodi ravno među otkačenu ekipu New Yorka. Emocionalno ranjena pripovjedačica držat će vas u neizvjesnosti do samoga kraja. Pročitala sam knjigu u dva dana!' – C. J. Tudor, autorica hita Čovjek od krede.

Dobitnici su Kristijan Majić (Uber), Željko Karačić (Emobile.hr), Danijela Kučina (ClueGo Escape Room Zadar), Marina Valentić (Pickbox NOW), Mira Marenić Toljan (Vježbaonica - Full makeover by Vježbaonica), Vlasta Pirić (Indigo knjiga - knjiga Izgubljena noć - Andrea Bartz) i Aleksandra Svečnjak (Indigo knjiga - knjiga Izgubljena noć - Andrea Bartz).