ZABAVA U MONACU

Nina Badrić slavila u društvu supruge ruskog milijardera

20.03.2017 u 11:28

Bionic
Reading

Nakon završetka dodjele glazbenih nagrada Porin u Splitu, Nina Badrić otputovala je u Monaco na poziv svoje dugogodišnje prijateljice. Ondje je bila jedna od uzvanica na zabavi organiziranoj u povodu skorog rođenja drugog djeteta ruskog milijardera

Pjevačica Nina Badrić trenutačno se nalazi u Monacu, kamo je stigla na poziv svoje prijateljice Aleksandre Melnichenko. A razlog? Zabava koju je organizirala supruga ruskog milijardera Andreya Melnichenka u Monacu u povodu skorog rođenja njihova drugog djeteta.

Morning 😁🍭

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Naime popularno nazvan babyshower nešto je što je u svijetu dobro poznato, no ne i kod nas. Riječ je o zabavi koja se organizira uoči rođenja bebe, a koja služi za darivanje mame i buduće bebe.

Veronica is flying ✈️😂😱 @veronikaheilbrunner 😁❤

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Tako je i Nina Badrić kao njezina dugogodišnja prijateljica bila među uzvanicima. Kako pišu srpski mediji, Aleksandra je svoj drugi porođaj zakazala za 21. travnja, a dolasku malenog brata najviše se veseli četverogodišnja Tara.

Prije udaje za ruskog milijardera Aleksandra je živjela u Srbiji. S 15 godina postala je manekenka, a potom je sa svojim kolegicama iz svijeta mode osnovala grupu koja se zvala Models. Svog budućeg supruga upoznala je 2003. na jugu Francuske, a dvije godine kasnije su se i vjenčali.

O njihovoj se svadbi pričalo još mjesecima, što i ne čudi kad je Melnichenko netko tko se 2016. našao na 139. mjestu Forbesove liste svjetskih milijardera.

Njihovo vjenčanje procijenilo se na tri milijuna funti, a pjevali su im Whitney Houston, Christina Aguilera i Julio Iglesias. Svjetski poznate pjevače bračni par Melnichenko rado angažira. Tako su dva milijuna dolara platili Jennifer Lopez da pjeva na njenom 30. rođendanu, a Lenny Kravitz pjevao im je na trećoj godišnjici braka.

Nina i Aleksandra bliske su prijateljice već godinama te se često druže. Zanimljivo je i kako je Nina provela ljetni odmor s njima na egzotičnom otoku St. Barthsu.