LIJEPA USPOMENA

Nina Badrić otkrila čija je najveća obožavateljica

07.11.2019 u 14:50

Bionic
Reading

Pjevačica od početka karijere osvaja publiku svojim bezvremenskim hitovima i ima brojne fanove u Hrvatskoj i regiji. Nina Badrić, poznato je mnogima, obožava afroameričke pjevače, a koju osobu a da nije glazbenik posebno štuje, otkrila je fotografijom na svom Instagram profilu

'Ja sam sigurno jedan od najvećih fanova obitelji Kostelić oduvijek', poručila je pjevačica na kojoj pozira s Ivicom Kostelićem. Nina Badrić i skijaška legenda snimili su ovih dana HRT-ov zabavni talk show '5.com s Danielom' kojeg će gledatelji moći vidjeti 8. studenog na Prvom programu.

Među ostalim će moći uživati u gitarističkim bravurama Ivice Kostelića, koji je s bendom Ante Gele otprašio 'Sweet Home Chicago', dok je Nina otpjevala svoj veliki hit 'Rekao si'.

  • +2
HRT-ov zabavni talk show '5.com s Danielom' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica/HRT

Nina je prije tri godine bila na promociji filma 'Gnothi Seauton' o životu i uspjehu Kostelića kada je također iskoristila priliku da se fotografira s Ivicom.

'Obitelj Kostelić kao istinska inspiracija i uzor, svima nama pokazuju što znači biti iznad svega. Čovjek mora imati vjeru, upornost, skromnost, odgoj i pronaći motivaciju u svemu, ne samo u dobrome', napisala je tada.