FASHION GURU

Haljina Nine Badrić nije mogla biti kraća, a nisam siguran ni da je ovo bio idealan kroj za nju

  • 08.10.2019 u 20:00

  • Bionic
    Reading

    Trendovski puf rukavi i drapirana minica nisu se pokazali kao najsretniji modni odabir Nine Badrić, koju smo navikli viđati u dobrim stajlinzima, zaključio je Fashion Guru. No svatko ima pravo na poneki kiks, a Nina će ovaj brzo ispraviti, uvjeren je naš modni kritičar

    Nakon haljine Jelene Rozge s predimenzioniranim, romantičnim puf rukavima, tom velikom ovosezonskom trendu priklonila se i Nina Badrić koja se zamotala u gornjem dijelu i prenaglasila ramena.

    Drapirana haljina nije mogla biti kraća, a nisam siguran ni da je ovo bio idealan kroj za nju.

    Crveni šljokičasti kostim kojeg je nosila nedavno u Beogradu stoji joj kao saliven, kao i haljina iz Zare koju je nedavno odjenula, ali iskreno - ova joj nije baš laskala.

    Možet to Nina puno bolje, već smo se uvjerili puno puta. Ova je haljina daleko od modnog pogotka, ali zato na odabir cipela, šminku i frizuru nemam primjedbu.

    Na nedavno održanom eventu Jelena Rozga, Nina i Franka kao da su se natjecale koja će imati veće rukave. Nisam siguran, ali mislim da je ipak Franka odabrala najveće.

    Shvaćam trend puf rukava, ali do kada će to trajati?

    SPEKTAKL U ZAGREBAČKOJ ARENI

    Poznati Hrvati u večernjem izlasku: Evo tko je sve bio na glamuroznoj proslavi tvrtke Porsche Croatia

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.