POVRATAK U BEZBRIŽNO DOBA

Nina Badrić pokazala fotografiju sebe kao djevojčice i oduševila fanove

04.11.2019 u 15:12

Bionic
Reading

Jedna od naših najnagrađivanijih glazbenica se više puta na društvenim mrežama vraćala u prošlost te rado dijeli uspomene sa svojim obožavateljima. Sada ih je ponovo razveselila i raznježila fotografijom iz davnih dana. Nina Badrić ponovo je pokazala očito joj dragu fotografiju na kojoj ima sedam godina, a u ruci drži pionirsku kapicu i crvenu maramu

Nina Badrić nedeljno prijepodne je iskoristila za povratak u dane kad je bila djevojčica.

'Kreiraj maštom, dovrši vjerom. Nina, 7 godina. Neka vam je mirna nedjelja', napisala je uz fotografiju na kojoj pozira sa širokim osmijehom kao preslatka djevojčica kratke crne kose. Mnogi su joj pratitelji uputili brojne komplimente na račun njezinog prepoznatljivog osmijeha, a neki su zaključili i da njezin nećak Marc neodoljivo sliči na nju.

Istu je fotografiju objavila prije četiri godine na svom Facebook profilu pa je Nini ova fotografija očigledno vrlo prirasla srcu kad ju je opet odlučila pokazati. Tada je uz nju opisala dijelić svog djetinjstva:

'Prva slika koju pamtim je ona kako trčim bezbrižno ulicama Zagreba. Čini mi se da ne postoji nijedan kut niti klub ovog grada kojim ja nisam prošla. Moje djetinjstvo je bilo obojeno sigurnošću, razbibrigom, i samo sam tada imala ona osjećaj 'neodgovornosti' i lepršavosti koji mi nitko nije mogao oduzeti. Ja pripadam generaciji koja nije znala za mobilne telefone, što je današnjim klincima nezamislivo. Mi smo se igrali na ulici i bili samo usmjereni isključivo jedni na druge. To je bilo vrijeme kada smo znali da se zabavljamo bez modernih tehnologija. Taj period je bio prekrasan, i kada ga se sjetim, obuzme me radost.'

Pjevačica je prošli tjedan najavila da će 7. ožujka održati koncert u Areni Zagreb čemu se, izjavila je, iznimno raduje.

View this post on Instagram

💫

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on