glasine ne prestaju

Nakon druženja na Ibizi malo tko vjeruje da su Shakira i Hamilton samo dobri prijatelji

08.08.2023 u 23:22

Bionic
Reading

Shakira i Lewis Hamilton potaknuli su glasine da su u vezi nakon što su tijekom godine zajedno viđeni na brojnim događanjima

Uslijed sve glasnijem šuškanju o njihovoj vezi, izvor koji dobro poznaje Shakiru otkrio da su njih dvoje 'više od prijatelja' i to nakon tajnog putovanja na Ibizu. Naime, 46-godišnja Shakira i 38-godišnji Hamilton viđeni su prošlog mjeseca na jahti s prijateljima, a također su se zajedno pojavili u noćnom klubu tijekom Velike nagrade Velike Britanije.

Jodi Martin, španjolska novinarka koja godinama prati Shakiru i Piquea tako je izjavila: 'Željela bih demantirati bilo kakvu informaciju koja je izašla u španjolskim novinama koja tvrdi da je Hamilton umoran od Shakirinog stava. Tu informaciju mogu kategorički demantirati jer sam razgovarala s ljudima koji su bliski Shakiri i oni potvrđuju da između Shakire i Hamiltona oduvijek postoji lijepo prijateljstvo.'

Međutim, dala je naslutiti i kako među njima postoji nešto puno više od prijateljstva. 'Njih dvoje su vrlo jasno znali da ih ništa ozbiljno ne veže i da među njima postoji potpuna sloboda da rade što god žele.'

Izvor je također otkrio španjolskom TV kanalu Telecinco da su se kolumbijska pjevačica i britanski F1 as sastali tri puta u vili na Ibizi i to nakon što su radnicima završilo radno vrijeme. 'Kad su radnici otišli, pjevačica je ostala sama s privatnom pratnjom i primila je Hamiltona u posjetu,' rekao je izvor.

Izvor je također tvrdio da je Hamiltonov vozač čuo sportaševe 'stalne razgovore' s pjevačicom hita Waka Waka.

A dok je Lewis ranije ovog mjeseca uživao u odmoru na jahti s prijateljima na sunčanom otoku, nakon što je završio na trećem mjestu u utrci u Silverstoneu, Shakira je navodno samo dva puta napustila svoju vilu. 'Jednom da vidi Bizarrapa i drugi put da večera s Hamiltonom', dodao je izvor.

  • +4
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Nakon Velike nagrade Velike Britanije, Shakira se navodno zabavljala do ranih jutarnjih sati s Lewisom, a glasine o njihovoj romansi uzele su maha. Navodno se uputila u noćni klub Tape u Londonu kako bi se našla s poznatim vozačem utrka, nakon što ga je podržala dolaskom u Silverstone. Prema riječima promatrača, par je izgledao kao da se dobro zabavlja za VIP stolom u klubu, a Shakira je tulumarila do pola četiri ujutro, dok je Lewis ostao vani do 6 ujutro. 'Bili su zajedno za VIP stolom i Shakira je viđena kako razgovara s Lewisom i drugim članovima njegove pratnje', rekao je sudionik zabave za The Sun.

'Činilo se kao da se dobro zabavlja i plesala je blizu stola za kojim je sjedila s Lewisom,' dodao je izvor te naglasio kao su Shakira i Lewis izgledali vrlo bliski.