SVIĐA IM SE

Pique i Clara Chia započeli zajednički život i to u kući u kojoj je živio sa Shakirom

07.08.2023 u 13:14

Bionic
Reading

Čini se kako bivši nogometaš Gerard Pique nema želje tako skoro biti glavna tema medija, osobito onih u Španjolskoj, koji se više gotovo i ne sjećaju njegovih profesionalnih uspjeha, pišući ponajviše o ljubavnom životu. A vatru je ovih dana dodatno pojačala informacija kako je sa svojom djevojkom i službeno započeo zajednički život i to u kući koju je dijelio sa kolumbijskom pjevačicom

Iako bi sa svojim prihodima mogao kupiti novi stan, u kojem nema toliko uspomena, bivši nogometaš i španjolski reprezentativac Gerard Pique sa svojom je djevojkom Clarom Chijom Marti odlučio započeti zajednički život i to u vili u kojoj je svojedobno živio sa kolumbijskom pjevačicom Shakirom.

A upravo u tom domu Shakira je bila najsretnija, trudna s njihovim prvim sinom Milanom. 'Mnogi se još jasno sjećaju 2012. i fotografija trudne Shakire kako odlazi u bolnicu upravo iz te kuće. Ona je tamo živjela kada se doselila u Barcelonu', otkrio je novinar Pepe del Real za El Programa, koji tvrdi da je upravo to bio prvi Shakirin dom kada se zbog Piquea preselila u Španjolsku.

  • +2
Gerard Pique i Clara Chia Marti Izvor: Profimedia / Autor: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Razlog, prema tom novinaru, zašto je Pique odabrao upravo tu kuću je i što je idealna za sve koji žele sačuvati privatnost. 'No, ovo nije novo ljubavno gnijezdo već kuća u kojoj će vjerojatno sa Clarom Chijom živjeti tijekom ljeta', dodao je Pepe del Real.

Budući da Piqueovi sinovi Milan i Sasha sada žive sa Shakirom, bivši nogometaš može se u potpunosti posvetiti svojoj djevojci i s njom uživati u svakom trenutku. A hoće li ovaj njegov potez, da useli sadašnju djevojku u dom koji je dijelio sa Shakirom inspirirati kolumbijsku pjevačicu za neki novi hit, ostaje nam vidjeti.