već duže izlaze

Hamilton je bio samo krinka, a Shakira ljubi sportsku zvijezdu zvučnog imena

18.07.2023 u 11:48

Bionic
Reading

I dok su mnogi bili uvjereni u ljubav između najpoznatijeg F1 vozača i kolumbijske glazbene zvijezde, čini se da je Shakira uspješno zavarala javnost i odvukla pozornost s 'prave stvari'. U njezin se život ušuljao drugi muškarac, također poznat ljubiteljima sporta

Prvo se činilo da je zaiskrilo između Toma Cruisea i Shakire, a onda da je njezinu pozornost privukao Lewis Hamilton, no čini se da nijedan nije imao sreće kod kolumbijske pjevačice koja je ljubavnu sreću pronašla u nekom trećem! Riječ je o NBA zvijezdi Jimmyju Butleru, a utakmice košarkaškog tima Miami Heat pjevačica je redovito posjećivala smještena odmah u prvom redu kraj klupe igrača.

'Jimmy nasmijava Shakiru i ona se osjeća sretnom dok provodi vrijeme s njim', otkrio je izvor za UsWeekly te dodao da su Jimmy i Shakira nekoliko puta izašli na spoj.

Na društvenim mrežama tek su se nedavno zapratili, a ovaj flert djeluje kao da je riječ o tinejdžerskoj igri 'ja lajkam tebi-ti lajkaš meni'. Naime, Shakira je podijelila video na kojem navija za Miami Heat na utakmici u svibnju, a Butler nije odolio da ne označi video oznakom 'sviđa mi se'.

46-godišnja pjevačica i 33-godišnji košarkaš navodno se sjajno zabavljaju, a razlika u godinama ne predstavlja im nikakav problem.

Iako ni Butler ni Shakira nisu potvrdili da se rodila ljubav, nedavno su zajedno viđeni kako uživaju u ugodnoj večeri u poznatom restoranu i baru Novikov u Londonu. Na lokaciju su stigli u razmaku od samo nekoliko minuta, a o ozbiljnosti ovog spoja svjedoči i činjenica da su Shakiru pratili sportaševi zaštitari kako bi njezina sigurnost bila zajamčena.

  • +4
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia