jesu li par?

Shakira i Hamilton partijali u Londonu i još jednom potpalili glasine o vezi

12.07.2023 u 15:13

Bionic
Reading

Nakon što su u Barceloni proslavili visoko drugo mjesto poznatog vozača, Shakira i Lewis Hamilton ponovno su se zabavljali zajedno, a time izazvali još veći interes za njihov odnos. Neki tvrde da ih veže samo prijateljstvo, dok drugi nagađaju da je riječ o začetcima ljubavne priče

Nakon što su snimljeni u Barceloni kako slave Hamiltonovo 2. mjesto na španjolskom Grand Prixu i kako se druže na brodu u Miamiju, Shakira i zvijezda Formule 1 ponovno su viđeni zajedno. Svaki novi susret dviju zvijezda samo je još jedan razlog za nagađanja o vrsti njihovog odnosa, a mnogi tvrde da je riječ o novoj ljubavnoj vezi u svijetu poznatih i slavnih.

DailyMail ekskluzivno je doznao da su Shakira i Hamilton ovaj vikend partijali u Londonu, a sve se odvilo u noćnom klubu Tape.

Saznali su da je navodni par partijao za VIP stolom u klubu, no večer nisu završili zajedno. Shakira je tulumarila do 3.30 ujutro, dok je Lewis ostao vani do 6 ujutro. Čini se da nisu ni noćili u istom hotelu jer je Shakiru šofer odvezao u hotel 'Cafe Royal', dok je Hamilton bio smješten u 'The Rosewood'.

'Bili su zajedno za VIP stolom u dvorani i Shakira je viđena kako razgovara s Lewisom, kao i raznim drugim članovima njegovog društva', doznaje The Sun čiji izvor tvrdi da je kolumbijska pjevačica uživala u izlasku te plesala blizu stola za kojim je sjedila s Lewisom.

Izvor je međutim napomenuo da tu nije riječ ni o kakvom ljubavnom, već o prijateljskom odnosu.

'Lewis i Shakira su prijatelji i izvješća o bilo kakvoj romantičnoj vezi potpuno su neistinita', napomenuo je.

  • +4
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia