PONOVO U FORMI

Mirna Zidarić: 'Uživajte u svakom dahu svakoga dana bez da vas nešto ili netko na to primora'

01.03.2018 u 13:01

Bionic
Reading

Sredinom veljače jedno od najomiljenijih lica HRT-a, sportska novinarka i urednica završila je u klinici za infektivne bolesti zbog upale pluća. Nakon tri tjedna Mirna Zidarić je oporavljena i može se vratiti svojim vježbačkim aktivnostima, a pratiteljima na društvenim mrežama uputila je znakovitu poruku

'Iako vam se na prvi pogled možda neće učiniti, ali ove fotografije zrače zahvalnošću, srećom i radošću. Nakon tri tjedna tijekom kojih me upala pluća potpuno shrvala i zbog koje sam nekoliko dana provela u bolnici priključena na infuziju, danas sam prvi put posegnula za svojom yoga prostirkom, sjela na nju i duboko udahnula i izahnula, a pri tome nisam osjetila bol kao da me 'probolo koplje Sare Kolak'. Ushit koji sam osjetila tom prigodom ne može se opisati, ali vam želim skrenuti pozornost da uživate u svakom dahu svakoga dana bez da vas nešto ili netko na to primora. Kod mene je sigurno da listu prioriteta mijenjam 'od sad, nadalje i ubuduće', poručila je Mirna Zidarić pored fotografija objavljenim na Facebooku i Instagramu. 

Zbog istesanog tijela i mladenačkog izgleda HRT-ovoj sportskoj novinarki i urednici zavide dame i u 20-ima. No u njezinom slučaju to nije rezultat estetskih tretmana već njega duše i tijela. Mirna godinama vježba jogu koja joj donosi balans 'izvana i iznutra'. Ona ju je, kaže, naučila da bude u trenutku, da sama sa sobom pokuša riješiti sve što je tišti te da se ne obazire na prošlost i energiju ne troši bespotrebno. 

  • +5
Mirna Zidarić Izvor: Promo fotografije / Autor: Dražen Pajtlar AGK