snažna poruka

Miloš Biković savjetuje svoje sugrađane da ne ruše grad

10.07.2020 u 14:33

Bionic
Reading

Prosvjedi koji su prije nekoliko dana počeli u Beogradu, a onda i ostale gradove u Srbiji, šokirali su regiju. Mnoge poznate osobe pozivaju svoje sugrađane na ljude da ne izazivaju nemire, prije svega zbog svog zdravlja jer smo i dalje pod pandemijom koronavirusa, a među njima je jedan od najpopularnijih glumaca u regiji Miloš Biković

Uništavanje grada i nasilje u Beogradu posljednjih dana nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Među njim su i brojni umjetnici. 'Ako si kod kuće, ili ako si na ulici, što god da radiš, to je tvoj izbor, samo jedna stvar, nemoj rušiti grad. To je naš grad. Ako nosiš uniformu, nemoj udarati čovjeka koji leži, to ne priliči srpskom policajcu. Mi smo jedan narod, i svi smo sad ugroženi od strane zajedničkog neprijatelja, a to je virus. Nosi masku, nosi rukavice, suzdrži se od nasilja i ostani zdrav',poručio je Miloš Biković.

I dok su ga mnogi pratitelji podržali, bilo je i onih koji su krenuli s kritiziranjem kako je bolje da je i sam izašao podržati narod, da ne nosi masku, zašto nije podijelio neki primjer nasilničkog ponašanja policije i slično.

Glumac u usponu Miloš Biković briljira već duže vrijeme na velikom platnu kako u Srbiji tako i u Rusiji i nerijetko se nalazi u epicentru javnosti. Svojim izuzetno zapaženim angažmanom u filmu 'Južni vetar' Miloš Biković se predstavio publici ulogom Petra Maraša. Javnosti je postao poznat kad je prije deset godina zaigrao glavnu ulogu u filmu 'Montevideo, Bog te video'. Još jedno veliko ostvarenje 'Sunčanica' Nikite Mihalkova otvorilo mu je vrata prema Rusiji i velikoj europskoj popularnosti.

View this post on Instagram

Imao sam čast da budem gost na turniru @djokernole... je to uradio za svoju zemlju, za svoj grad, za sve ljubitelje tenisa. Čistog srca. U skladu sa zakonom i preporukama struke. Prerano smo se opustili. Uradio sam test. I moji najbliži. Svi smo negativni na virus. Ovo je lekcija za sve. Daj Bože svima zdravlja. 10 дней назад я имел честь быть гостем на турнире, организованном Новаком Джоковичем @djokernole. Мне хотелось поддержать своего друга. Он это сделал для своей страны, для всех любителей тенниса. Спустя несколько дней выяснилось, что у него положительный тест на коронавирус, хотя чувствует он себя хорошо. Все, кто общался с ним в последнее время должны были сделать анализ, у меня он отрицательный. Нам всем хочется, чтобы жизнь вошла в нормальное русло и все было как раньше. Жизнь должна продолжаться. Но забывать об ответственности и безопасности нельзя, так как вирус еще не ушел. Сохраняйте свой добрый дух и берегите здоровье!

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on