obožavateljice su u transu

Srpski zavodnik Miloš Biković u golišavom izdanju pored vodopada, žene uzdišu zbog njegove nove fotografije

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Artyom Geodakyan / TASS / Profimedia

Glumac koji je izgradio zavidnu karijeru kako u regiji tako i u Rusiji često uveseljava fanove crticama iz privatnog života i nakon izolacije, koju je proveo na seoskom imanju svog djeda, svaki slobodan trenutak provodi daleko od gradske gužve

Ovog puta Miloš Biković pozirao je bez majice dok se sunča pored vodopada, a uz sliku koju je postavio na društvene mreže poručio je: 'Ponedjeljak. Ovako. Ne neki sastanci'. Očekivano, nisu izostali brojni komplimetni na račun izgleda, a mnogi su mu fanovi pozavidjeli i na okruženju u kojem se opušta.

Inače, srpski mediji pišu kako je taj ljubitelj života na selu kupio veliko imanje u unutrašnjosti Srbije, u blizini Valjeva, 40 kilometara udaljenog od manastira Jovanja u kojem je njegov brat Mihailo. Biković je kupio i staru kuću koju je srušio te će uskoro na tom mjestu početi graditi svoj novog dom.

Glumac je nedavno tkrio kako će se uskoro snimati drugi dio filma 'Južni vetar', a potom i druge sezone serije, a navodno je i Netflix zainteresiran za otkup prava tog ostvarenja. Osim toga, glumac je najavio i da će igrati Josipa Broza Tita u novoj sezoni popularne serije Dragana Bjelogrlića 'Senke nad Balkanom' koja se i kod nas počinje prikazivati od 8. lipnja na kanalu RTL Adria.