VJEŽBA SAM

Nakon negativnog testa na koronavirus Miloš Biković požurio u teretanu

26.06.2020 u 12:18

Bionic
Reading

Jedan od ponajboljih i najpopularnijih glumaca iz regije zadnjih dana je u centru pažnje zbog testiranja na koronavirus jer se družio se s tenisačem Novakom Đokovićem, koji je potvrdio da je zaražen. Glumac je sretan zbog dobrih vijesti te se vrijedno sprema za nove poslovne angažmane

Zvijezda 'Južnog vetra' Miloš Biković svoj dobar izgled duguje redovitom vježbanju i održavanju kondicije. Fotografirao se dok je vrijeme provodio u teretani, a u tom trenutku se vidjela njegova potrgana majica. U opisu fotografije objasnio je kako je sam u teretani te kako je odjenuo staru majicu.

Glumac kojeg je hrvatska publika pamti o ulozi Filipa iz serije 'Vratit će se rode', Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu 'Montevideo, Bog te video' te seriji 'Senke nad Balkanom' izjavio je da se kad uđe u teretanu 'pretvara u zvijer', a nerijetko se i našali na svoj račun.

Prije no što su saznali kako su zaraženi korona virusom, Novak Đoković i njegova supruga Jelena bili su u jednom beogradskom klubu u društvu najvećih teniskih faca, a ondje je bio i Miloš pa se odlučio za testiranje. Prije nekoliko dana potvrdio je da je rezultat testa: negativan.

View this post on Instagram

Imao sam čast da budem gost na turniru @djokernole... je to uradio za svoju zemlju, za svoj grad, za sve ljubitelje tenisa. Čistog srca. U skladu sa zakonom i preporukama struke. Prerano smo se opustili. Uradio sam test. I moji najbliži. Svi smo negativni na virus. Ovo je lekcija za sve. Daj Bože svima zdravlja. 10 дней назад я имел честь быть гостем на турнире, организованном Новаком Джоковичем @djokernole. Мне хотелось поддержать своего друга. Он это сделал для своей страны, для всех любителей тенниса. Спустя несколько дней выяснилось, что у него положительный тест на коронавирус, хотя чувствует он себя хорошо. Все, кто общался с ним в последнее время должны были сделать анализ, у меня он отрицательный. Нам всем хочется, чтобы жизнь вошла в нормальное русло и все было как раньше. Жизнь должна продолжаться. Но забывать об ответственности и безопасности нельзя, так как вирус еще не ушел. Сохраняйте свой добрый дух и берегите здоровье!

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on