broji sitno

Marija Omaljev Grbić pokazala trudnički trbuščić i otkrila spol bebe

21.11.2023 u 18:12

Bionic
Reading

Bosanskohercegovački glumac i njegova supruga, hrvatska glumica Marija Omaljev-Grbić krajem ljeta objavili su sretnu vijest da im se obitelj povećava za još jednog člana. Sada, kada glumica broji zadnje tjedne trudnoće, par je otkrio i spol bebe

Glumački par Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić u kolovozu su objavili da čekaju drugo dijete. Tada je Marija pokazala već poveći trudnički trbuh, a čestitke im nisu prestajale stizati.

Marija se sad prvi put oglasila nakon objave trudnoće i otkrila spol drugog djeteta. 'Čekajući malog frajera,' napisala je tako Marija uz svoju najnoviju objavu na Instagramu i jasno dala do znanja da ona i Miraj očekuju dječaka. Na objavljenoj fotografiji glumica pozira na plaži u Santa Monici u Kaliforniji, a u prvom planu je njezin trudnički trbuščić koji jasno daje do znanja da broji zadnje dane trudnoće.

Podsjetimo, par se upoznao u Sarajevu gdje je Marija studirala te su se nakon tri godine i vjenčali. Bosanskohercegovački glumac i hrvatska glumica Marija Omaljev-Grbić u bračnu su luku uplovili 2008., a već 2013. se preselili u SAD gdje žive i rade. U listopadu 2021. im se rodila djevojčica Billie, a sad očekuju dječaka.

Miraj Grbić, glumac, kojeg gledatelji pamte kao Čombeta iz serije 'Lud, zbunjen, normalan', u Americi je ostvario značajne uloge, između ostalog u seriji 'American Horror Story', 'S.W.A.T.', a gledali smo ga i u 'Fast & Furious'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'