SRETNI SUPRUŽNICI

Ljubav koja je pobijedila sve izazove: Ljupka Gojić i Mihael Mikić proslavili 14. godišnjicu braka

27.05.2020 u 14:04

Bionic
Reading

Naša nekadašnja manekenka, danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić i njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić proslavili su veliku obljetnicu svoje ljubavi. Prije točno 14 godina na jučerašnji datum stali su pred oltar unatoč svim izazovima

Ljubav jedne od naših najuspješnijih manekenki i nogometaša započela je prije dugih 20 godina, a supružnici Ljupka i Mihael Mikić iza sebe imaju i dugih 14 godina braka. Iako je bila tek punoljetna, Ljupka je znala da je to ljubav za koju se isplati boriti i trpjeti, a jednako je razmišljao i Mihael.

Unatoč svim zaprekama koje su stavljene pred njih, svoju su ljubav ozakonili 26.5.2006. godine. Mihaelu je vjenčani kum bio kolega s travnjaka Igor Bišćan, dok je Ljupka za kume odabrala svoje prijateljice iz djetinjstva – Vlatku Čučić i Barbaru Medić.

Mladenci su s prijateljima i obitelji proslavili veliki događaj u Golf&Country klubu, a svadbeno slavlje trajalo je do dugo u noć. Da je to bio događaj za pamćenje, potvrđuje i najnovija objava Ljupkine simpatične majke koja je osvanula u čast 14. godišnjici braka na njezinu Instagram profilu.

‘Kakav je to dernek bio!!! Zacoprali ste se s ovolikim curicama..još dvije i to je to..Sretno! PS. koliko ste ostarjeli znat ćete kad pogledate kolika su ova djeca sad’, napisala je Ljupkina mama i Mikina punica te priložila nikad viđenu fotografiju s vjenčanja. Na njoj zgodni mladenci poziraju pored preslatkih djeveruša, koje su danas redom tinejdžerice.

Budući da su tada improvizirali crkveno vjenčanje s oltarom koji je bio postavljen na terenu kluba, Ljupka i Mihael 2014. obnovili su bračne zavjete sklopivši crkveni brak.

O svojoj ljubavi Ljupka nam je pričala u posljednjem intervjuu i tada rekla: 'Nema tu neke tajne. To je poštovanje, cijenimo jedno drugoga. Kad je nešto stvarno ljubav, onda to mora opstati. Zajedno smo otkad smo bili klinci, prošli smo neke situacije koje su nas očvrsnule i zbog toga smo prije postali zreli te shvatili što treba cijeniti. I kada su nam govorili da nećemo uspjeti, nas dvoje bili smo uporni'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#happyeaster 🐰🐣💜

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

  • +14
Ljupka Gojić Mikić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić