TRENDI MODEL

Ljupka Gojić Mikić iz ove se haljine doslovno ne skida posljednjih dana, a otkrila je i tko joj pomaže s odabirom

18.05.2020 u 15:48

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić posljednjih se dana ne skida iz efektne midi haljine s vlastitim potpisom, a svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila i tko joj pomaže s odabirom svakodnevnih odjevnih kombinacija

Sunčani vikend u Zagrebu bivša manekenka i vlasnica modnog brenda Jolie Petite, Ljupka Gojić Mikić, vikend je provela u društvu supruga, umirovljenog nogometaša Mihaela Mikića s kojim se prije tri godine iz Japana vratila u rodni Zagreb. Iako većinu vremena provode sa svoje tri kćeri, Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom, odlučili su uzeti vrijeme za sebe i prošetati centrom grada.

Na putu do jednog lokala u kojem su se zasladili knedlama jedna od naših najuspješnijih manekenki je zastala kako bi napravila nekoliko slika za Instagram gdje redovito dijeli svoje dogodovštine i modne kombinacije. Ljupka je kao nekad u svojim manekenskim danima pozirala na kameru, odjevena u efektnu i trendi ružičastu haljinu leopard printa.

Midi haljina s puf rukavima i izrezom na leđima dio je nove kolekcije Ljupkina brenda Jolie Petite koji slavi originalnost. Iako nikad ne ovisi o trendu, svaka Jolie Petite kreacija uvijek se može stilski transformirati bez obzira na priliku ili doba dana, a to je uvijek iznova dokazuje i Ljupka koja iste komade odjeće vrhunski isfura za svečane, ali i svakodnevne prigode.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@joliepetitebyljupkagojic 💙

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Lijepa dizajnerica, koja je sa suprugom na zagrebačkoj Knežiji pokrenula slastičarnicu, priskrbila si je ovaj razigrani model haljine u tri boje i posljednjih se dana doslovno ne skida iz iste. Dok je ružičastu haljinu uskladila s kaubojskim čizmama koje su savršeni dodatak svakoj haljini, prije nekoliko dana se odlučila za istu haljinu u plavoj boji koju je uskladila s kultnim Converse starkama.

Ljupka je svojim obožavateljima na Instagramu otkrila i tko joj pomaže u biranju stajlinga. Lijepa poduzetnica prvo je na pod posložila tri haljine, a potom svom psiću dozvolila da izabere stajling umjesto nje. Na simpatičnoj fotografiji vidi se obiteljski dlakavi ljubimac koji je jednu od haljina izabrao kao podlogu za spavanje. Njemu se baš dopala crvena haljina, pa slutimo kako će upravo ona biti Ljupkin sljedeći odabir.