u najslađem društvu

Ljupka Gojić Mikić skockala se u izolaciji: 'Danas smo se malo sredile'

22.04.2020 u 16:33

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana poduzetnica i nekadašnja manekenka Ljupka Gojić Mikić svojim je pratiteljima pokazala do sad ne viđene fotografije sa svojih putovanja, a danas ih je raznježila fotografijama sa svojom najmlađom kćeri

Ljupka Gojić Mikić pozirala je s dvoipolgodišnjom Mari Danom, a pored fotografije je komentirala: 'Danas smo se malo sredile'. Stilski usklađene i odjevene u bijele pamučne majice i donji dio sive trenirke s maramama oko glave, pobrale su mnoštvo komplimenata.

Kako je nedavno otkrila, u izolaciji ona i njezina obitelj pokušavaju biti kreativni. Kuhaju, igraju se i pričaju o svemu. Druge dvije kćeri - devetogodišnja Jana Sienna i osmogodišnja Milla Amelie pohađaju online internacionalnu školu i nikad im nije dosadno.

Podsjetimo, jedna od naših najuspješnijih manekenki prije deset godina zbog trudnoće se povukla sa svjetskih modnih pista. Pokrenula je brend odjeće, a proteklog ljeta otvorila je francusku slastičarnicu na zagrebačkoj Knežiji, kvartu u kojem je odrasla i u koji se 2017. sa svojom obitelji vratila nakon devet godina života u Hirošimi.

'Ni u čemu ne volim pretjerivanja. Tu leži i odgovor o uspješnom braku. Naravno, ne podcjenjujem nikoga i naravno da se ljudi moraju razdvojiti ako nešto ne valja, ali danas u odnosima ima puno površnosti, sebičnosti i svega onoga što ne smiješ posjedovati ako želiš da nešto uspije', svojedobno je ispričala za tportal.