NA INSTAGRAMU

Ljupka Gojić Mikić objavila fotografiju iz vremena kada je o svom današnjem životu mogla samo maštati

26.05.2020 u 10:34

Bionic
Reading

Objave na Instagramu nekadašnje manekenke, danas poduzetnice, od samog su početka šarolike i kao takve, oduševljavaju pratitelje. Ima tu svega - od njezinih manekenskih dana, preko novih kreacija njezinog brenda, savršenih slastica iz obiteljske slastičarnice, ali i neodoljivih kćeri. Ovoga puta ipak je fokus bio na njoj, i to u vrijeme dok je bila nešto starija od svoje najmlađe kćeri Mari Dane

'Jednom davno kad se samo maštalo...' Napisala je to na svom Instagram profilu Ljupka Gojić Mikić, objavivši uz to svoju fotografiju nastalu u doba kada je bila tek nešto starija od svoje najmlađe kćeri Mari Dane, gdje sjedi na stijenama uz more i gleda u daljinu.

Malena Ljupka već je tada pozirala, kao da je znala da će samo nekoliko godina kasnije postati jedna od najtraženijih i najpoznatijih naših manekenki i koja će svoju karijeru izgraditi u inozemstvu. U bijeloj košuljici i traper suknji, sa crvenim klompicama na nogama dok pored nje, na stijeni, odmara slamnati šešir, Željka Gojić, Ljupkina mama, odigla joj je kosu s lica, tako da se i dalje može vidjeti njezin smiješak.

Ispod fotografije javilo se mnogo njezinih pratitelja koji su zaključili kako su i sami imali isti primjerak crvenih klompica koje su u to doba 80-ih godina prošlog stoljeća bile iznimno popularne.

  • +17
Jolie Petite by Ljupka Gojić Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić