velika ljubav

Izljev nježnosti: Princ Husein svoju novu suprugu Rajvu naziva 'svjetlom svog života'

02.06.2023 u 22:00

Bionic
Reading

Jordanski prijestolonasljednik princ Husein oženio se uz veliku pompu u četvrtak s 29-godišnjom saudijskom arhitekticom Rajvom al Saif na blistavoj ceremoniji kojoj su prisustvovali brojni članovi kraljevskih pobitelji iz cijelog svijeta

Kralj Abdullah II i kraljica Rania priredili su raskošan prijem u palači Al Husseiniya kojem je nazočilo više od 1700 gostiju - uključujući princa i princezu od Walesa.Dok je Hussein izgledao dotjerano u svojoj vojnoj uniformi, mladenka je blistala u kreaciji koju potpisuje libanonski dizajner Eli Saab i kao stvorenoj za nju.

Ranije danas, novopečeni mladenac prijestolonasljednik Husein, podijelio je objavu sa svojih 4,3 milijuna pratitelja zahvalivši im na podršci na njegov veliki dan. Svoju je novu suprugu nazvao 'svjetlom svog života' dok je zahvaljivao javnosti na izljevu ljubavi na dan njegova vjenčanja.

Mladoženja je u svojoj objavi na društvenim mrežama istaknuo: 'Bog me blagoslovio Rajwom, svjetlom mog života i mojim životnim suputnikom. Neka nam brak donese mir i toplinu. Molim se da nas Bog i dalje blagoslivlja. Još jednom, najdublje zahvaljujem svima koji su slavili s nama iz našeg voljenog Jordana, kao i našoj obitelji i voljenima iz cijelog svijeta. Ne mogu biti zahvalniji Bogu za bezbrojne blagoslove koje mi je danas dao, i Rajwi za sve što je ona za mene', poručio je.

  • +13
Rajwa Al Saif i princ Hussein od Jordana Izvor: Profimedia / Autor: Royal Hashemite Court / Zuma Press / Profimedia

U razgovoru za Vogue Arabia ranije ove godine, prijestolonasljednik Hussein otkrio je da ih je upoznao prijatelj koji je također pohađao King's Academy u Jordanu. 'Upoznao sam Rajvu preko starog prijatelja iz škole. Smatram se sretnikom jer se ne sreće svaki dan netko poput nje', rekao je. I Huseinova majka kraljica Rania objavila je poveći izbor fotografija svoje obitelji s raskošne proslave.

Deseci tisuća razdraganih Jordanaca postrojili su se na ulicama dok su se mladenka i mladoženja vozili kroz grad do palače Al Huseinija na državni banket sa stotinama gostiju. Mladenci su započeli svoje slavlje uskočivši u bijeli Range Rover (izrađenom po narudžbi) s otvorenim krovom prije nego što su razrezali tortu od sedam katova. Ceremoniju je pratio zvjezdani popis uzvanika, uključujući članove europskih kraljevskih obitelji, strane uglednike i slavne osobe.

  • +7
Rajwa Al Saif i princ Hussein od Jordana Izvor: Profimedia / Autor: Queen Rania / Zuma Press / Profimedia

Princ i princeza od Walesa, kao i princeza Beatrice i njezin suprug Edoardo Mapelli Mozzi djelovali su presretno dok su gledali vjenčanje. Kate Middleton koja je kratko vrijeme djetinjstva živjela u Jordanu, privlačila je pažnju u događaju u glamuroznoj Elie Saab haljini prljavo roze nijanse.

pristigli iz cijelog svijeta

Kraljice i princeze: Pogledajte tko je bio na spektakularnom vjenčanju jordanskog princa

Pogledaj galeriju