LIJEPE USPOMENE

Znate li zašto je Jordan od tako posebnog značenja za princa Williama i Kate Middleton?

02.06.2023 u 13:23

Bionic
Reading

Odlazak u Jordan, na vjenčanje budućeg jordanskog kralja, princa Husseina, za princa Williama i Kate Middleton bio je itekako poseban, jer uz tu zemlju vežu ih lijepe uspomene

Svoj dolazak u Amman, na kraljevsko vjenčanje godine u Jordanu, princ i princeza od Walesa nisu posebno najavljivali. Sve je odrađeno u velikoj tajnosti, a da su stigli tamo i prije samog vjenčanja princa Husseina i Rajwe Al Saif doznalo se nakon što su u javnost procurile fotografije snimljene u lobiju tamošnjeg luksuznog hotela, večer uoči ceremonije.

Za njih je ovo putovanje imalo posebno značenje, budući da ih uz Jordan oboje vežu lijepe uspomene, osobito princezu od Walesa koja je dio djetinjstva provela upravo tamo. Naime, njezin otac Michael Middleton bio je u to vrijeme dispečer letova za British Airways, pa su, kada je Kate Middleton imala dvije godine, tamo preselili na tri godine.

Što se tiče princa Williama, on je prvi puta posjetio Jordan 2018. godine. Bio je to službeni posjet Jordanu, Izraelu i Palestini, a tada se okupljenima ispričao što Kate nije mogla biti s njim, budući da je tek rodila princa Louisa. Tijekom svog boravka proveo je i neko vrijeme s budućim kraljem, princom Husseinom, na čije je vjenčanje sada stigao, a s kojim je studirao na Sandhurstu.

pristigli iz cijelog svijeta

Kraljice i princeze: Pogledajte tko je bio na spektakularnom vjenčanju jordanskog princa

Pogledaj galeriju

Koliko im se Jordan svidio govori i podatak da su se 2021. tamo vratili s djecom, ali u privatnom aranžmanu. S Georgeom, Charlotte i Louis uživali su u ljepotama ove zemlje, a upravo je fotografija nastala tamo odabrana za tradicionalnu božićnu fotografiju te godine.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia