prljavo roza

Kate Middleton zasjala u veličanstvenoj haljini na vjenčanju jordanskog princa

01.06.2023 u 21:32

Bionic
Reading

Kate Middleton i princ William bili su među uzvanicima na vjenčanju jordanskog princa Husseina i Rajwe Al Saif, a princeza od Walesa u ružičastoj haljini ostavljala je bez daha

Jordansko kraljevsko vjenčanje u kojem je prijestolonasljednik Hussein oženio arhitekticu Rajwu Al Saif privuklo je brojne članove kraljevskih obitelji iz čitavog svijeta, a među njima bili su i princ William s Kate Middleton.

Gdje god se pojavila, princeza od Walesa privlači pozornost svojim stajlingom te ni ovoga puta nije razočarala pojavivši se u glamuroznoj haljini prljavo roze nijanse. Mnogima je privukla pozornost činjenica kako je riječ o vrlo sličnoj kreaciji poput one koju je nosila na vjenčanju sestre, Pipe Middleton, u svibnju 2017. godine.

Naime, i tada je birala haljinu dugačkog kroja, elegantnih puf rukava i detalja kojima je naglasila struk.

No, za vjenčanje jordanskog princa birala je ponešto tamniju nijansu ružičaste te otmjen kroj visokog ovratnika, prošaran dojmljivim uzorkom i nježnim naborima duž haljine.

Kada je riječ o dizajneru, odlučila se za Libanonca Elieja Saaba koji je zaslužan i za glamuroznu vjenčanicu mladenke Rajwe Al Saib.

  • +13
Rajwa Al Saif i princ Hussein od Jordana Izvor: Profimedia / Autor: Royal Hashemite Court / Zuma Press / Profimedia