KRALJEVSKO VJENČANJE

Ovako je izgledala druga vjenčanica koju je nosila lijepa Rajva

02.06.2023 u 11:38

Bionic
Reading

Princ Husein i njegova lijepa zaručnica Rajva vjenčali su se u Ammanu, a ceremonija kojoj su nazočili brojni predstavnici kraljevskih obitelji, poput Kate Middleton, nizozemskog kraljevskog para i danske princeze Mary, spomenimo neke, bila je kao iz bajke

Arhitektica Rajva al Saif, rođena u Saudijskoj Arabiji, a školovana u SAD-u, bila je poput princeze iz bajke u raskošnoj kreaciji koju potpisuje libanonski dizajner Eli Saab i kao stvorenoj za nju.

Glamurozna vjenčanica bila je u skladu s tradicijom, potpuno bijela, a ukrašavao ju je veličanstven šlep koji se protezao nekoliko metara iza nje.

Kroj vjenčanice pratio je siluetu tijela, a nije imala nikakve posebne ukrase ni dodatke osim asimetričnog izreza koji je ujedno bio najefektniji detalj ove upečatljive kreacije.

  • +13
Rajva Al Saif i princ Husein od Jordana Izvor: Profimedia / Autor: Royal Hashemite Court / Zuma Press / Profimedia

Zatim se princeza Rajva presvukla u drugu haljinu te je sve očarala u neobičnoj vjenčanici s potpisom Dolce & Gabbane. Iznenadivši mnoge, lijepa brineta odlučila se za promjenu vjenčanog stajlinga za svečanu večeru. Dok su ona i njezin suprug pozdravljali goste, privlačila je poglede u ekstravagantnoj haljini s cvjetnim aplikacijama koje su joj davale 3D efekt. Svojom je looku dodala i dijamantnu tijaru i bijele rukavice dok se rukovala s gostima.

Smeđokosa ljepotica stilizirala je kosu napola podignutu u kaskadne valove i naglasila svoj besprijekoran ten suptilnim rumenilom i ružičastim usnama. Prijestolonasljednik Husein izgledao je vrlo elegantno za ovu priliku u svojoj crnoj odori inspiriranoj onom koju je nosio njegov otac, kralj Abdulah II.