S POZNATIM FACAMA

Ivana Knoll u izazovnoj opravici partijala kod Leonarda DiCaprija, a grlio ju je i poznati reper

06.01.2023 u 09:05

Bionic
Reading

Najpoznatija hrvatska navijačica stvarno nikad nema mira! Nakon turneje na Svjetskom prvenstvu nije uzela dana predaha od ludih zabava: posjet New Yorku, partijanje u Miamiju s popularnim glumcem, a sinoć je stigla na poseban tulum Leonarda DiCaprija gdje su bile mnoge face

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio u srijedu navečer organizirao je party u Miamiju, a listi uzvanika pridružila se i naša influencerica Ivana Knoll koja dobroj zabavi ne zna reći 'ne'. Već je poznato da je Knoll prijateljica s mnogim 'facama' pa je tako ljeto provela u društvu manekenki među kojima je bila Alessandra Ambrossio, neki dan društvo joj je pravio prijatelj Jamie Foxx, a čini se da ju na zabavi rado ugošćuje i domaćin Leonardo DiCaprio.

Zabavu je organizirao u jednom restoranu na Floridi, a među gostima našli su se Drake, Jamie Foxx te brojni modeli pa tako i naša vatrena Knoll. Na zabavi je bila 23-godišnja Victoria Lamas, manekenka za koju se šuška da je nova djevojka popularnog oskarovca.

Fotografi su glumca i Ivanu fotografirali pri ulasku na mjesto tuluma. Dok je popularni glumac maskom sakrio lice, naša Ivana je još jednom pokazala koliko ju kamera voli pa je spremno pozirala u svom izazovnom outfitu. Odjenula je uski crni kombinezon sa zanimljivim prorezom, a čak i u ovoj malo zatvorenijoj kombinaciji izgledala je jako privlačno!

Na zabavi se družila sa starim prijateljem Jamiejem Foxxom, ali i s poznatim reperom Drakeom. Nije propustila trenutak pa je druženje s Drakeom objavila i na Instagramu, a reper je s velikim osmijehom zagrlio oko struka.

  • +5
Ivana Knoll Izvor: Profimedia / Autor: Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia