ZAMJERIO MU SE

Ipak se nisu rastali u dobrim odnosima: Princ Harry zbog Meghan Markle još uvijek ne razgovara s bratom

07.02.2020 u 13:27

Bionic
Reading

Kraljevska braća William i Harry posljednje su dvije godine u nategnutim odnosima, a sve zbog Meghan Markle. Čini se da se tenzije nisu smirile ni pred preseljenje u Kanadu

Britanski mediji pišu o lošim odnosima princa Williama i Harryja čiji je idiličan odnos pukao nakon što je u obitelj ušla Meghan Markle.

Nakon što je početkom 2017. princ Harry obitelj obavijestio o novoj ženi u svom životu koju kani dovesti u London i oženiti, William sugerirao mu je da malo uspori stvari i uvjeri se je li Meghan ona prava.

Te riječi jako su pogodile emotivnog Harryja koji je ludo zaljubljen u Meghan te je zbog američke glumice čak okrenuo leđa svojoj obitelji.

Petljanje u ljubavni život Harry je jako zamjerio bratu te je i danas, skoro tri godine kasnije s njim u nategnutim odnosima.

'Nisu se rastali u dobrim odnosima, no oboje su odahnuli nakon što je sve ovo s Megxitom završeno', rekao je izvor blizak kraljevskoj braći za Daily Mail. Isti tvrdi da je William zapravo dobrom namjerom i potrebom da zaštiti mlađeg brata nepromišljeno rekao neke stvari koje su zauvijek promijenile odnos između njega i Harryja.

Osim toga Harry je napravio poteze koje mu William kao budući britanski kralj jednostavno ne može oprostiti.

'Više se jednostavno ne gledaju istim očima. Jedva da imaju kakav kontakt, a na oproštaju se nisu ni zagrlili. Harry mi je nedavno rekao da je cijeli život stavljao brata na prvo mjesto i sve mu podredio, no da to više jednostavno nije u stanju. Sada mora brinuti o vlastitoj obitelji i želi da su odvojene zajednice', pričao je nadalje blizak izvor kraljevske obitelji koji osobno poznaje princa Williama i Harryja.