JOŠ JEDAN NOVI POČETAK

Meghan i Harry na ljeto navodno odlaze u Hollywood, a sve kako bi ona mogla obnoviti svoju glumačku karijeru

31.01.2020 u 09:49

Bionic
Reading

Nakon što su odlučili napustiti kraljevsku obitelj, Meghan Markle i princ Harry sa sinom Archijem prvo su 'utočište' pronašli u Kanadi, točnije u vili na otoku Vancouveru, do kojeg se može doći ili malim privatnim avionom ili trajektom. Ipak, to je, čini se, njihova tek usputna stanica, a sve su glasnija šuškanja kako bi ljeto trebali provesti u Los Angelesu, sve kako bi Meghan ponovno obnovila kontakte potrebne za nastavak njezine karijere

Kako se sve glasnije nagađa, Meghan Markle i princ Harry započeli su s planiranjem ostatka svog života, a vrlo je vjerojatno kako će nakon zime u Kanadi ljeto provesti u Los Angelesu.

'Počeli su gledati kuće preko interneta, a i u procesu su intervjuiranja novih osoba zaduženih za osiguranje, pokušavajući pripremiti sve prije negoli presele u njezin rodni grad. Već su kontaktirali neke ljude jer žele oformiti tim u kojem su lokalni ljudi', otkrio je izvor blizak paru i dodao:

'Meghan već ima na listu nekoliko savršenih utočišta u Los Angelesu, koji bi bili idealni kako za održavanje sastanaka, tako i za druženje s prijateljima, i upravo će to utjecati na odabir.'

Osim što traže idealan dom, nakon što su službeno napustili kraljevsku obitelj, Meghan namjerava vratiti se u svijet showbiznisa i to - na velika vrata. Gotovo dvije godine od njezinog 'zbogom', koje je rekla glumi, 38-godišnja vojvotkinja od Sussexa intenzivno traži idealnog menadžera, ali i agente za buduće projekte.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Meghan je već potpisala ugovore s Disneyjem, u kojima je dogovorila da će posuditi svoj glas za sinkronizaciju novih animiranih filmova, a umjesto da joj se isto plati, ovoga je puta odlučila da njezina zarada bude donacija za udrugu koja brine o slonovima Elephants Without Borders.