dobili što su tražili

Život daleko od kraljevstva im godi: Harry i Meghan u Kanadi su pronašli dugo željeni mir

06.02.2020 u 09:59

Bionic
Reading

Uskoro će biti mjesec dana da su princ Harry i Meghan Markle najavili svoj odlazak iz britanskog kraljevstva i započeli novo poglavlje života. Preselili su sa sinčićem Archiejem u Kanadu, a na otoku Vancouveru pronašli su ono za čime su dugo čeznuli

Mirni dani i noći, odmaranje uz devetomjesečnu bebicu, šetnja sa psima po brdima i šumama koje skriva otok Vancouver, smješten nedaleko od grada Vancouvera u Kanadi nova su svakodnevica donedavnog britanskog princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle.

Prije nešto manje od mjesec dana započelo je novo poglavlje života mladog bračnog para, koji je donio povijesnu odluku koja je šokirala svijet ali i kraljevstvo. Napustili su svoje dužnosti na dvoru i zauvijek se odrekli kraljevskih titula koje im je podarila kraljica Elizabeta II.

Nekoliko tjedana vijest je bila prava senzacija, a onda su se stvari malo primirile. No i dalje mnoge zanima kako točno sada izgleda život Meghan i Harryja.

  • +5
Kuća u Kanadi- princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

'Odluka od odlasku iz kraljevstva dugo im se motala po glavi, sada kad su je napokon donijeli i učinili sve što je potrebno, jako su sretni. Teret je napokon pao s njihovih leđa', govori za američki magazin People blizak prijatelj slavnih supružnika. Životna prekretnica za Harryja je bila posebno emotivna jer je time morao okrenuti leđa svojoj obitelji i napustiti stoljetnu tradiciju koju je naslijedio krvlju.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U svom posljednjem javnom obraćanju javnosti kazao je da mu ovo sve pada jako teško, a posebno oproštaj s kraljevskom mornaricom za koju je bio posebno vezan godinama.

'Harryju nisu bitne titule, za to ne mari. Nikada ga to nije zanimalo', objasnio je između ostalog izvor koji je želio ostati anoniman. Isti je naglasio da Meghan u ovom prijelaznom razdoblju želi ostati što dalje od medija i ne stavljati sebe i bebu u prvi plan.

'Trenutno čeka da se sve smiri i sjedne na svoje mjesto. Uživaju u zajedničkom vremenu u Kanadi. Oboje vole duge šetnje prirodom. Vježbaju jogu ujutro, zajedno spremaju obroke. Harry odlazi po fine sendviče u lokalnu trgovinu, a Meghan za to vrijeme šeće pse. Naprosto uživaju u miru koji su dobili. Oni su oboje mirni tipovi koji vole vrijeme provoditi kod kuće s bebom i kućnim ljubimcima', objasnio je bliski prijatelj.