OSVAJAČ HRVATSKOG SREBRA

Filip Bradarić i njegova lijepa trudnica stigli su u Split: Obožavatelji ih pozivaju da tu i ostanu

04.06.2021 u 21:03

Bionic
Reading

Zbog strogih epidemioloških mjera Hrvatska nogometna reprezentacija je otkazala svoj kamp u Škotskoj i na utakmice Eura će, za sada, putovati iz kampa u Rovinju. Nogometaš Filip Bradarić, koji je za Hrvatsku osvojio srebro u Rusiji 2018. godine, neće putovati s ostatkom momčadi, jer ga izbornik Dalić ovoga puta nije zvao

Za Filipa je na kraju možda dobro i ispalo što je pošteđen letova iz Rovinja na utakmice naše reprezantacije na Euru, jer će se više moći posvetiti svojoj lijepoj supruzi Malaniji, s kojom očekuje drugo dijete.

A da već užvaju Filip i Melanie su pokazali u petak kad su na društvenim mrežama podijelili zajedničku fotografiju iz rodnog Splita.

'Ti i ja', napisala je zgodna Splićanka uz fotografiju na kojoj sa suprugom pozira u Splitu, a njezina je objava oduševila brojne pratitelje koji su ih zasuli komplimentima na račun izgleda.

Melanie je za izlazak sa sprugom odjenula svjetlucavu bež haljinu, koja je prikrila njezin trudnički trbuščić kojega je pokazala prije samo nekoliko dana ponosno pozirajući sa sinom Lukom dok su još bili u Saudijskoj Arabiji.

Naime, 29-godišnjeg nogometaša je njegov talijanski klub Cagliari posudio nogometnom klubu Al Ain, a u Saudijsku Arabiju su s Filipom otišli Melanie i njihov sin.

Da je ponovno doma, i bolje volje odma', Melanie je pokazala i u Instagram Storyju, objavivši selfie s Filipom na kojem zagriza zalogaj i poručuje: 'Salata na zubu, dobro je sve'.

Fotografiju iz Splita je objavio i Filip na svom Instagramu, a uz komplimente da on i supruga odlično izgledaju, obožavatelji su mu poručili da tu i ostane.

'Vrati se doma, sad je vrime' i 'Dođi u Hajduka', neki su od komentara njegovih sugrađana, a među 1.400 lajkova koje je skupio u prva tri sata od objave, našao se i onaj kapetana naše reprezentacije Luke Modrića.

Filip i Melanie su u braku od ožujka 2017., a par se poznaje od vrtića u koji su skupa išli. Godinama su bili u istom društvu i tako su se zaljubili.

'Moja me Melanie od prvog dana podržava, spremna je učiniti sve za mene, i to je važno. U trenutku kad se ne osjećam dobro, nisam uobičajeno veseo, ona mi priđe i pokuša me oraspoložiti, doznati što me muči. Najvažnije joj je da sam sretan. Drukčiji sam od nje, nisam toliko romantičan, ne iskazujem osjećaje poput nje. No osoba koja mi priraste srcu i koja je za mene spremna učiniti sve, od mene može očekivati samo isto i Melanie to dobro zna', ispričao je ranije Filip za Story.