STIŽE PRINOVA

Iako nije dobio Dalićev poziv za Europsko nogometno prvenstvo, Filip Bradarić ima veliki razlog za slavlje

25.05.2021 u 20:13

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko mjeseci obitelj nogometaša Filipa Bradarića uživa u čarima Saudijske Arabije, budući da ga je njegov talijanski klub Cagliari ovoga puta poslao na posudbu u tamošnji Al Ain. Upravo iz Saudijske Arabije stižu i najljepše vijesti koje je, na svom Instagram profilu, objavila njegova supruga Melanie Bradarić

Iako je bio dio nogometne reprezentacije koja se sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji vratila sa srebrnom medaljom oko vrata, izbornik Zlatko Dalić ovoga puta na popisu nije imao mjesta za Filipa Bradarića. 29-godišnji nogometaš posljednjih mjeseci sa svojom malom obitelji živi u Saudijskoj Arabiji, gdje ga je na posudbu poslao njegov talijanski klub Cagliari, i uživa u tamošnjem životu.

A upravo iz Saudijske Arabije na svom Instagram profilu redovito objavljuje fotografije njegova supruga Melani Bradarić, koja je ovoga puta sa svojim pratiteljima podijelila najljepše vijesti.

'Bog sve okreće na dobro onima koji ga ljube'. ~ Rim. 8.28.', napisala je pored fotografije na kojoj pozira s njihovim sinom Lukom. Mama i sin sjede u jednoj od visećih fotelja/ljuljačka, dok maleni Luka drži nježno ruku na povećem trudničkom trbuhu lijepe Melani.

  • +2
Filip Bradarić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Supruga nogometaša prilagodila se tamošnjem životu i pravilima, stoga je iz poštovanja i glavu prekrila tradicionalnom maramom.

Njihova malena obitelj kroz nekoliko će se mjeseci povećati za još jednog člana, no još nije poznato stiže li djevojčica ili dječak.