LIJEPA MELANIE

Samozatajna supruga 'vatrenog' rijetko se viđa u medijima, a ljepotom obara s nogu dok pozira u kupaćem kostimu

19.06.2020 u 15:12

Bionic
Reading

Za 25-godišnju Splićanku saznalo se u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada su mediji pisali o partnericama naših srebrnih nogometaša. Sudeći prema fotografijama plavokosa Melanie Bradarić gušta u raznim aktivnostima s obitelji i prijateljicama, a boravak u rodnom gradu itekako joj godi

Ne ističe se toliko koliko neke druge domaće WAGS-ice, a na Instagramu se može vidjeti da je potpuno posvećena odgoju sina Luke. Melanie Bradarić objavila je fotografiju na kojoj pozira ispred beach klub na Žnjanu i to u dvodjelnom bikiniju sa životinjskim printom koji joj savršeno pristaje.

Podjetimo, Melanie je s Filipom Bradarićem - trenutačno igračem španjolskog prvoligaša Celte iz Viga - išla u isti vrtić. Sretali su se godinama kasnije u istom društvu, no ljubav je 'iskemijala svoje'. Sudbonosno 'da' izgovorili su u ožujku 2017. godine u riječkoj gradskoj vijećnici, dok je intimno slavlje održano u jednom opatijskom restoranu. U svibnju iste godine kao kruna ljubavi stigao je sinčić Luka.

Splićanin Filip Bradarić je osim za Hajduk igrao još za Rijeku s kojom je bio prvak Hrvatske 2017, gdje je bio i kapetan povijesne šampionske momčadi te talijanski Cagliari u kojem mu je suigrač bio darijo Srna. Vlasnik je i svjetskog srebra iz Rusije 2018. godine koje je osvojio s reprezentacijom Hrvatske za koju je nastupio ukupno šest puta.