MAMA SE POHVALILA

U krugu obitelji: Nježno slavlje hrvatskog nogometnog reprezentativca

12.05.2021 u 13:23

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Filipa Bradarića, Melanie Bradarić nije poput ostalih 'wagsica' pa se ne naslikava svaki dan u skupocjenim krpicama i hvali luksuznim životom. No atraktivna Splićanka ipak voli dijeliti neke trenutke iz svog života na Instagramu. Onima koji je prate otkrila je da su ona i njezin dragi proslavili četvrti rođendan sina Luke

Melanie Bradarić ne viđamo često u javnosti i jedna je od onih o kojima ne čitamo puno u medijima. O njoj se više doznalo tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a prije toga bila je prava nepoznanica. Razlog tome je što , se ne voli previše eksponirati i njezina posvećenost obiteljskom životu.

'Svake godine druga lokacija. Ove smo bar zajedno, a to je najbitnije. Sretan ti 4. rođendan sine moj', poručila je 26-godišnja Melanie uz fotografiju na kojoj sa svojim dečkima pozira uz veliku tortu malog slavljenika Luke i zlatne balone sa slovima njegovog imena. Inače, jednom prilikom je ispričala kako 'joj je nogometa bilo preko glave i nikad nije htjela muža nogometaša, ali život za takve stvari očito ne pita'.

Podsjetimo, s Filipom je u braku od ožujka 2017., a par se poznaje od vrtića u koji su skupa išli. Godinama su bili u istom društvu i tako su se zaljubili. Supružnici žive u Saudijskoj Arabiji. Bivši veznjak Hajduka u tamošnji Al Ain je stigao u listopadu 2019. na posudbu iz Cagliarija.

'Moja me Melanie od prvog dana podržava, spremna je učiniti sve za mene, i to je važno. U trenutku kad se ne osjećam dobro, nisam uobičajeno veseo, ona mi priđe i pokuša me oraspoložiti, doznati što me muči. Najvažnije joj je da sam sretan. Drukčiji sam od nje, nisam toliko romantičan, ne iskazujem osjećaje poput nje. No osoba koja mi priraste srcu i koja je za mene spremna učiniti sve, od mene može očekivati samo isto i Melanie to dobro zna', ispričao je ranije Filip za Story.