PROVOD ZA PAMĆENJE

Djevojačka večer u Beogradu: Maja Šuput s prijateljima tulumari kao da sutra ne postoji

13.04.2019 u 12:37

Bionic
Reading

Najavljivana svadba Maje Šuput i njezinog zaručnika Nenada sve je bliža, a iako još nije objavila točan datum kad će izgovoriti sudbonosno 'da', uvijek raspoložena pjevačica prvo je odlučila opako zatulumariti s prijateljima u Beogradu

Maja koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, s fanovima je podijelila svoju sreću zbog djevojačke večeri i vjenčanja sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom.

Vijest da se popularna Zagrepčanka uskoro postati gospođa Tatarinov, mnogi izgleda nisu ozbiljno shvatili.

'Uozbiljite se, ozbiljno se udajem', poručila je Maja fanovima objaviviši fotografiju sa svojim prijateljima među kojima je i Marko Grubnić prigodno odjevenima u bijelo koji s pjevačicom ovaj vikend partijaju u Beogradu.

'Pa divno', 'Svi ste predivni', 'Sretno', poželjeli su sreću Majini obožavatelji.

U ranijoj video snimci koju je objavila na Instagramu poručila da slijedi party vikend u Beogradu a svoje je 'djeveruše' kao prvu stanicu svog slavlja, odvela na - infuziju, kako bi zajedno izdržali vikend.

'Maja Šuput me izbarala za kumu i nije mi baš svejedno. Obzirom da moram trpiti ove žene i ovog jednog muškarca, cijeli vikend kao jedina trudnica, nek sad Bog meni pomogne', izjavila je Lana Gadža Čermak.

Inače, poduzetna je Maja prošle godine otvorila tvrtku koja se bavi prodajom suvenira s njezinim imenom, a sve koordinira njezin zaručnik Nenad s kojim je u vezi od ljeta 2017.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zaruke su 'pale' prošle godine na Maldivima. Prsten koji je Maja dobila imao je tri dijamanta, ali je dva puta puknuo. Par se htio vjenčati već prošle godine, ali ona nije imala niti jednu slobodnu subotu.

Maja Šuput Izvor: Promo fotografije / Autor: Srećko Rundić