OTVORILA DUŠU

Maja Šuput: 'Želim što prije postati mama!'

01.04.2019 u 13:06

Bionic
Reading

Premda je već neko vrijeme u ozbiljnoj vezi i sprema se za vjenčanje, pjevačica je priznala da i dalje obožava izlaziti, a otkrila je i kako se s time nosi njezin zaručnik Nenad Tatarinov. Maja Šuput govorila je i o problemima zbog nenošenja štikli te otkrila tko joj je slomio nogu i svoje neostvarene želje

'Kako imam dečka, zaspem u normalno doba, a kad sam sama bila doma, nisam mogla zaspati od straha', otkrila je Maja Šuput u razgovoru za RTL-ov Exkluziv.

'Obožavamo izlaziti. Nenad je mlađi od mene. Prije su mi se samo starci sviđali', izjavila je omiljena zabavljačica i otkrila kako jako pazi što snima i kako se fotografira jer su joj svojevremeno ukrali mobitel. 'Uvijek postoji nekakav strah. Samo bih voljela ako nešto pusti, da to prije obradi malo', rekla je kroz smijeh.

Najveća agonija u životu bila joj je kad je slomila nogu i bila 56 dana u gipsu. 'Od tih 56 samo deset dana nisam radila i to kad mi je tata preminuo. Prvih dvadeset dana imala sam 11 nastupa. Nijedna osoba nije otkazala moj nastup i bilo je ljudi koji su rekli: 'Bolje Maja s jednom nogom nego netko s dvije.' Rezultati koje sam ostvarila u tih šest mjeseci bez štikli su toliko fascinantni da sam pomislila: 'Možda bih stalno trebala nastupati bez njih'', ističe.

Mislila je da će pasti u nesvijest nakon što je prvi put obula štikle koja su njezina posebna strast. Nogu joj je, ispričala je, slomio šogor, suprug sestrične.

Maja je rekla i da ju je žena jednom poljubila, ali njoj se to nikako nije svidjelo. Na kraju razgovora poručila je da ima dvije neostvarene želje - da glumi u filmu i da ima talk show. 'Na privatnom planu želim postati mama što prije, da imam bebicu koja mi trči po stanu, a da je Nenad lovi dok ja pjevam', kaže Maja.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL