POČELO JE, POČELO

Šokirala velikom viješću: Maja Šuput se udaje, evo kako slavi djevojačku večer

12.04.2019 u 14:26

Bionic
Reading

Pjevačica je, čini se po zadnjoj objavi na Instagramu spremna za svoj veliki dan. Maja Šuput objavila je fotografiju i video snimku na Instagramu u kojoj je s fanovima podijelila svoju sreću zbog djevojačke večeri i vjenčanja sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom

Pjevačica je u zadnje vrijeme najavljivala svoju svadbu i kako će to biti tulum desetljeća te da što prije želi postati majka. U video snimci poručila da nek joj bog pomogne zbog predstojećeg vikenda u Beogradu, a svoje je 'djeveruše' kao prvu stanicu svog slavlja, odvela na - infuziju, kako bi zajedno izdržali vikend.

'Maja Šuput me izbarala za kumu i nije mi baš svejedno. Obzirom da moram trpiti ove žene i ovog jednog muškarca, cijeli vikend kao jedina trudnica, nek sad Bog meni pomogne', izjavila je Lana Gadža Čermak.

Premda nije preuzeo menadžment njezine karijere, zaručnik Maje Šuput uključio se u njezin biznis nakon što je otišao iz šibenskog hotela u kojem je bio direktor i u kojem je upoznao pjevačicu. Naša ponajbolja zabavljačica na sceni prošle je godine otvorila tvrtku koja se bavi prodajom suvenira s njezinim imenom, a sve koordinira njezin zaručnik s kojim je u vezi od ljeta 2017. Zaruke su 'pale' prošle godine na Maldivima. Prsten koji je Maja dobila imao je tri dijamanta, ali je dva puta puknuo. Par se htio vjenčati već prošle godine, ali ona nije imala niti jednu slobodnu subotu.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL