POVRATAK U DJETINJSTVO

One vjerno prate modne trendove: Ukrasima u kosi nije odoljela Izabel Kovačić, ali ni Maja Šuput

06.04.2019 u 22:21

Bionic
Reading

Šarene, blještave i šljašteće ukosnice vratile su se na velika vrata još prošle godine, no tek sada su doista zavladale gradskim ulicama, a predimenzioniranim špangicama ovoga puta nisu odoljele ni jedna supruga nogometaša i poduzetnica, kao i pjevačica

Većina djevojčica diljem svijeta mašta o dugoj kosi ukrašenoj šarenim, blještavim ukosnicama, pomoću kojih se, barem na kratko, mogu uživjeti u ulogu princeza, a upravo taj trend da kosu ukrase špangicama, proširio se krajem prošle godine Instagram profilima najpoznatijih svjetskih trendseterica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Cheeks exploding.

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Tom trendu nisu odoljele niti dvije poznate Hrvatice, koje inače i nemaju previše dodirnih točaka, no špangice su ih osvojile. Maja Šuput za jedan je od svojih nastupa odlučila kosu dignuti u dvije male punđe, kao dva roga, a cijeli je zatiljak ukrasila mnoštvom različitih ukosnica.

Dva dana nakon nje, novu fotografiju objavila je i Izabel Kovačić, koja je ovoga puta odlučila raspustiti kosu i staviti tek dvije predimenzionirane ukosnice izrađene od sitnih perlica, poput bisera.