OGLASILA SE NA FACEBOOKU

Danijela Dvornik ljuta zbog bećarca: 'Totalno suosjećam s policajkom'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Ne sliježu se polemika oko spornog 'bećarca' zbog kojeg je Slavonac Branimir Čolaković kažnjen s 2000 kuna. Oko svega oglasio se i Kićo Slabinac i neki tamburaši, ali i Danijela Dvornik koja je svoje mišljenje podijelila s onima koji je prate

Supruga preminulog kralja funka Dine Dvornika poznata je po tome da ima čvrste stavove koje se nikada nije boji izraziti. I sad je imala potrebu reći nešto o aktualnoj temi - bećarca.

'Zamišljam sebe kao policajku na nekoj seoskoj zabavi i onda bećar zapjeva 'Mala moja u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se na****' , pa onda zamišljam okolinu kako se s podsmijehom smije i uživa što me bećar ponizio, ne samo kao ženu, nego kao policajku na svojoj radnoj dužnosti. U zemlji gdje nas žene svakodnevno ponižavaju svakojakim epitetima, ovo bi trebala biti zajebancija?! Totalno suosjećam s policajkom, a isto tako zanima bi li bećar zapjevao tako nekoj ženi u pratnji muškaraca? O vrijeđanju dotične policajke po portalima neću niti komentirati jer znamo kako to kod nas ide. I zato je ova bećarska pjesma prihvatljiva, a ona stavljena na stup srama jer se usudila biti povrijeđena' napisala je Danijela Dvornik na svom Facebook profilu.

Oglasila se i kasnije u komentarima: 'Drago mi je da većina vas ovdje opravdava ovaj postupak raznim izgovorima, tradicijom, zaštitom UNESCO-a, humorom... Super za vas! Umjesto da se bećar fino ispričao policajki on i dalje drži da je to samo pjesma. Meni je to kao ženi koju ne poznaje, kao što ne poznaje ni nju, uvredljivo i točka! Korištenje neke tradicije da bi se nekom izrugivalo na ovako priprost način, ispred drugih ljudi, ženi koja je tu bila poslom nije umjesno. Da meni netko se na taj način obrati, bila bih isto povrijeđena i ne bi me te fešte više vidjele. Neka tako pjeva svojoj materi', poručila je.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

  • +6
  • +3

Danijela Dvornik

Izvor: Facebook / Autor: Facebook

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!