VESELJU NEMA KRAJA

Danijela Dvornik ne skriva ponos zbog rođendana unuke: 'Daje nam osmijehe i neizmjernu sreću'

12.11.2018 u 14:20

Bionic
Reading

Beauty i travel blogerica Ella Dvornik prije godinu dana je dočekala rođenje svog prvog djeteta. Od tada je njezin život dobio novi smisao, a njezine objave na društvenim mrežama uglavnom su posvećene njezinoj mezimici Balie Dee koja je zahvaljujući poznatoj mami stekla veliku popularnost. U preslatkoj djevojčici uživa i baka Danijela Dvornik koja joj je uputila nježne riječi čestitajući rođendan

Najmlađoj članici slavne splitske obitelji rođendan je prvo čestitala baka Danijela Dvornik. 'Od trenutka od kada je došla na ovaj svijet, daje nam osmijehe, radost i neizmjernu sreću. Mi joj to vraćamo u ogromnim količinama. Prva godina je tu! Radujemo se i budućim godinama', napisala je Danijela uz fotku na kojoj drži unučicu u naručju.

Kći pokojnog Dina Dvornika naravno i sama je podijelila ovaj važan trenutak u životu njezine miljenice izrazivši joj iskrene želje na društvenim mrežama s fotografijama, počevši od one iz rodilišta, njezine prve fotografije te jednu fotografiranu na današnji dan.

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook